31 de des. 2006 18:00

RESULTATS ENQUESTA #2


Us convidem a participar a la nova enquesta i aprofitem l'avinentesa per desitjar-vos a tots i totes un Bon Any 2007. Fins l'any vinent!

30 de des. 2006 16:09

LA FOTO DEL DIA

No farem cap comentari al respecte però aquesta és la imatge que ens ha donat el bipartit? el dia del trencament de la treva d'ETA: el govern són Montilla i Saura. Per si no havia quedat clar.

Segons informa el SUBMARÍ
el PSC ha comentat textualment que "millor que en una situació tan greu i relacionada amb ETA en Carod ni s'hi acosti".


15:30

CENSURA A BARCELONA TV


Inaugurem la secció sobre el tripartit municipal de Barcelona amb aquesta sucosa notícia. BTV ha vetat la reposició de "Saló de Lectura" i n'ha eliminat qualsevol rastre. La cadena també ha suprimit qualsevol referència al programa cultural que ha estat cinc anys en antena. Consultant el web de la cadena es pot veure com ha estat fulminada l’entrada que tenia el programa "Saló de Lectura" i les seves aparicions a la graella.

L'ex-director del "Saló de Lectura" -Emili Manzano- ha titllat de "fet gravíssim" que la direcció de la cadena municipal hagi "censurat" la reposició. El motiu respon a unes "legítimes observacions" que va fer la presentador del programa -Marina Espasa- denunciant el model de ciutat que defensen les autoritats municipals.

La vaporització al més pur estil 1984 de tota referència al guardonat programa barreja motius d’audiència i polítics ja que s’han donat moviments a l’interior de l’emissora arran la reedició del Govern tripartit.

A continuació la carta tramesa pel seu ex-director:


I aquí la reflexió de Marina Espasa subjecte de censura:

29 de des. 2006 23:05

CAROD BRINDA AMB DOM PÉRIGNON


Foto: ElSingularDigital.Cat

Els membres del Govern català van celebrar la reedició del tripartit brindant amb xampany francès, segons ha revelat el periodista Jordi Barbeta en una entrevista al programa de Minoria Absoluta Rac-1. El brindis hauria tingut lloc el diumenge 5 de novembre, precisament el mateix dia en què Carod-Rovira va anunciar en roda de premsa la reedició del Govern tripartit. Barbeta ha aportat més detalls i fins i tot ha desvelat que els membres de l’executiu van brindar amb 'Dom Pérignon'.

22:15

TV3 I EL PERIÓDICO MANIPULEN "EL CATALÀ DE L'ANY 2006"



A hores d'ara, si no ho sabieu, no només Salvador Sostres ha estat vetat com a Català de l'Any 2006 per part de TV3 i El Periódico de Catalunya sinó que també s'ha vetat l'Eric Bertran. Us agraim els que vau participar de la campanya que vam impulsar des de TWT.

Per tant, abans de que es faci públic el resultat ja us el podem avançar: serà Pepe Rubianes. Així es segueix l'estela d'insignes socialistes que han rebut el guardó. Però quina gràcia té que et premiïn els teus i no l'adversari?

28 de des. 2006 17:58

ERC CALLA DAVANT L'AUGMENT DELS PEATGES


Foto: e-noticies

ERC reclamava una "Catalunya lliure de peatges" quan estava a l'oposició perquè "Catalunya té el rècord europeu de peatges per quilòmetre quadrat. El 72% dels peatges de l'Estat es paguen a Catalunya i només disposem del 4,13% de les autovies gratuïtes de tot l'Estat". Entre els titulars que es podien consultar a la web d'ERC hi havia les declaracions següents: "Huguet considera que el tema dels peatges ha arribat al límit de la paciència d'ERC " (18 de febrer del 2003), "Oliveras qualifica la pujada dels peatges de «nou acte de pillatge sobre els ciutadans de Catalunya per part de l'Estat»" (1 de gener del 2002), entre d'altres.

Però van arribar al poder i amb el primer tripartit es va incomplir l'Acord del Tinell en matèria de peatges. Ara, amb el Tripartit 2 miren de fer les pujades d'amagadotis. Pel matí anuncien una rebaixa a residents pel Túnel del Cadí i les barreres de Mollet i Alella i per la tarda surt Joaquim Nadal dient que ha aprovat la revisió anual de les tarifes d'aplicació per a l'any 2007 en les autopistes de les quals és titular la Generalitat de Catalunya. Aquesta revisió es tradueix en un increment dels peatges d'un 3,28% de mitjana (en algunes barreres arriba fins el 3,80%) i serà efectiva a partir de l'1 de gener vinent. L'excusa és que l'Estat fa el mateix i clar, a ERC ja li va bé dir amén a tot el que surt de Madrid.

27 de des. 2006 15:14

QUÈ PASSA A COM RÀDIO?

Intentant escoltar una sèrie d'emissions del programa "Aquell dia" a través de la pàgina web de COM Ràdio ens trobem que algunes misteriosament no estan senceres.

Per exemple, l'entrevista a Miquel Sellarès del 16/12/02 sobre la manifestació de l'11 de setembre de 1977 s'acaba al minut 35:02 quan l'entrevistat diu "jo crec que els socialistes al no acceptar el pacte del 1980 (amb CiU)...".

Un altre exemple: La conversa amb Max Cahner, el Conseller de Cultura de la Generalitat (1980-84) només dura 3 minuts 23 segons quan tots els programes duren uns 50 minuts. Aquest programa, que és del 02/03/02, s'acaba quan en Ferran Mascarell (un dels conductors del programa) diu: "...aquell any també es van celebrar les primeres eleccions al Parlament ..."

Per contra, les entrevistes a Antonio Franco, Manuel Royes (quan era president de la Diputació de Barcelona) i Josep Maria Bricall estan senceres. Quina casualitat, no?

Té interés escoltar en Bricall quan diu que el President Tarradellas no volia que hi hagués la bandera monàrquica en un acte que comenta. Diu que deia que no calia. Aquesta sí que és bona. També té molta gràcia quan parla de l'admiració del President Tarradellas pel General De Gaulle de qui diu que era un dels homes "més d'esquerres".

24 de des. 2006 20:05

BON NADAL !!!

Pitja la felicitació

ERC ja s'ha apuntat a Infojobs per si es queden sense feina el 2007 i ens felicita a tots el Nadal.

L'equip del Tripartit-Watch es vol sumar a aquesta felicitació i us desitja un BON NADAL I PRÒSPER 2007 a tots i totes.

23 de des. 2006 17:36

CATORZENA DESENTESA: MARINA GELI A PUNT DE DIMITIR


Foto: Elmedicointeractivo.com

La consellera de Salut, Marina Geli, ha amenaçat de presentar la seva dimissió al president de la Generalitat, José Montilla, per l'impasse en què està el departament des de la constitució del nou Govern. Geli no ha aconseguit ni reorganitzar la conselleria al seu gust ni tirar endavant la majoria de nomenaments proposats. A diferència de la resta de departaments, que ja han nomentat la majoria d'alts càrrecs i han començat a agafar el ritme, a Salut tot està pendent. L'únic nomenament que ha passat pel Consell de Govern és el de Carles Arias i Casal, director de Serveis de la Secretaria General, el passat dia 5. El mateix Diario Médico, una publicació ben informada sobre el sector, publicava el passat dia 20 que «Montilla vuelve a aparcar los nombramientos en el equipo de Marina Geli».

Geli va fer un primer intent amb experts "independents" però Montilla no ho va acceptar, exigint carnet del PSC. La consellera va fer un altre equip tot insistint en el nom de Francesc Jose Maria, el qual defensaven dient que havia estat treballant amb un grup de suport a la candidatura de Montilla, i proposava Josep Maria Sabaté, exdelegat de Salut a Tarragona, com a director del Servei Català de la Salut, mentre que que el nom de Carles Manté ensopega amb resistències. Propostes de la consellera com finançar el canvi de sexe o el nyap de les 56 ambulàncies que van costar un "pastón" hi han hagut de ser retirades tampoc estan agradant a Presidència.

22 de des. 2006 13:45

ERC VOL COBRAR "VERBALMENT" AL PSC LA CARTA FINANCERA


Segons informa La Vanguardia, ERC té una llista secreta de càrrecs que han de pagar la seva carta financera. Esquerra inclou al director general de la CCRTV i els directors de TV3 i Catalunya Ràdio. El reglament complet d'aplicació de la carta financera d'Esquerra, aprovat el dissabte passat pel seu consell nacional a Reus, estipula que entre qui han de pagar una part del seu sou a ERC està el director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, així com els directors de TV3 i de Catalunya Ràdio. En el repartiment de competències del tripartitt, els mitjans de comunicació públics depenen de la Conselleria de Cultura i Mitjans de Comunicació, designada per Esquerra. Abans del consell nacional, ERC va facilitar a la premsa un reglament que era només una versió resumida del que realment es va aprovar a porta tancada. A més dels càrrecs polítics i de confiança que ja figuraven en la versió reduïda, el text complet assenyala una llista d'aquells que, en cas de ser proposats per Esquerra, haurien de pagar: el director del gabinet jurídic de la Generalitat, el president i els vocals de la Comissió Jurídica Assessora, el president i els vocals del Tribunal Català de Defensa de la Competència, el director general del Institut Català de la Salut, el director del Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS) -del PSC-, el director del Servei Català de la Salut, el president i el secretari executiu del Consell de Treball, Econòmic i Social, així com el director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i els directors de les empreses que depenen d'aquesta. És a dir, entre uns altres, els directors de TV3 i de Catalunya Ràdio. El cas del ICASS és peculiar. Depèn d'una conselleria de Esquerra, la d'Acció Social i Ciutadania, que dirigeix la republicana Carme Capdevila, però la directora nomenada fa uns dies és Carolina Homar, socialista declarada que controlarà el 75% del pressupost de la conselleria. Li exigirà ERC una part del seu sou? En teoria, qui militin en un partit polític diferent del republicà estan exempts del pagament de la carta financera, encara que aquesta és només una orientació verbal, que no figura per escrit en el reglament d'aplicació aprovat per Esquerra. El reglament financer d'Esquerra deixa poques escletxes en l'Administració catalana i fins i tot en altre apartat assenyala que haurà de pagar el personal eventual, "ja sigui en funcions directives o d'assessorament", així com els membres dels consells d'administració i "en general, dels òrgans rectors del sector públic de la Generalitat" proposats pels republicans. En aquest apartat s'inscriuen entitats autònomes, empreses públiques i altres entitats de dret públic. El reglament també contempla que qualsevol alt càrrec de nova creació que sigui assimilable als anteriors haurà de satisfer les corresponents quotes mensuals. Els dirigents republicans justifiquen l'aplicació de la seva carta financera com un mètode transparent de finançament del partit. El seu plantejament és que aquelles persones que són designades per a un càrrec de confiança han d'aportar al partit un percentatge del seu sou, que està establert segons una escala.

Al maig d'aquest any, la fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va citar a 150 funcionaris que van rebre cartes de ERC, signades pel llavors secretari d'organització, Xavier Vendrell, en les quals se'ls reclamava el pagament de les quotes per haver estat designats com càrrecs de confiança. La fiscalia va arxivar les diligències, al no trobar indicis de delicte. Els dirigents d'Esquerra van decidir que no tornarien a demanar el pagament d'aquestes quotes per carta. El procediment ara és informar verbalment del requisit de cedir un percentatge del seu sou al partit.

21 de des. 2006 14:27

TRETZENA DESENTESA: SEGARRA PLEGA PER CULPA D'HUGUET

Maria Segarra, nomenada fa dues setmanes directora de Comerç ha plegat. Quinze dies ha durat sota les ordres de l'Stalin de Manresa. Segons informa La Vanguardia, fonts de la Conselleria d'Innovació, que dirigeix Josep Huguet, van informar que la sortida de Segarra es deu a motius personals. No obstant això, fonts del sector assenyalen que la ja exdirectora va abandonar perquè considerava insuficients les atribucions que tenia en el nou lloc. Per la seva part, fonts de la Cambra de Comerç de Barcelona van assenyalar que Maria Segarra s'ha reincorporat al ja que ocupava en l'organisme com directora de comerç interior. La nova directora general de Comerç, Dolors Batallé, era la delegada de Comerç a Girona. És llicenciada en Geografia i compte amb experiència en estudis sobre ordenació territorial.

14:22

MÉS NEPOTISME A ERC (III)

Foto: UdG

La nova comissionada per a Universitats i Recerca, Blanca Palmada
, que ha estat nomenada aquest dimarts pel Govern, és la companya de Miquel Amorós, exgerent de la Universitat de Girona i actualment gerent de l'Associació Catalana d'Universitats Públiques, i germà del fins fa poc diputat d'ERC al Parlament i ara nou secretari d'Immigració, Oriol Amorós, segons ha informat e-notícies. Malgrat la relació, Palmada té un ampli currículum. Nacuda a Banyoles el 1963. És professora titular d'Universitat de Filologia Catalana a la Universitat de Girona, adscrita al Departament de Filologia i Filosofia. Màster en lingüística teòrica i doctora en Filologia catalana per la UAB.

00:59

POLÍTICA EXTERIOR EN CASTELLÀ I SUBORDINADA A ESPANYA


Foto: ElSingularDigital.cat


En una intervenció davant els cònsuls de la Unió Europea a Barcelona que Carod ha finalitzat en castellà, el conseller de la Vicepresidència ha deixat clar que "la defensa dels interessos específics de Catalunya" en l'àmbit internacional es farà en col·laboració amb el Ministeri d'Exteriors del govern espanyol.

És curiós veure com aquest conseller es reuneix amb la diplomàcia europea tenint present que les relacions de Catalunya amb les institucions comunitàries no dependran de la seva conselleria, sinó del Departament de la Presidència que encapçala José Montilla.

Final en castellà i espanyolització de la política exterior catalana. Novament un ridícul espantós i de pluja fina... (gens identitària).

20 de des. 2006 00:22

COP D'ESTAT A ERC


Tothom sap a dia d'avui que ERC té dues ànimes enfrontades entre sí, per una part Carod (representant del Clan de l'Avellana) i per l'altra Puigcercós (històric cabdill de les JERC). Són dos extrems que al llarg del temps han estat irreconciliables i que s'han fet la traveta dia sí, dia també. Sempre per qüestions ideològiques: en Carod és esquerrà però liberal. Dels que pensa que com menys Estat, millor, encara que sigui el català. Puigcercós -l'altra cara de la moneda- fa temps que aposta per definir ERC com un Partit Socialista -i de moment se n'està sortint, però tan sols momentàniament-, perquè Carod aprofita la més mínima distracció de Puigcercós -prou ocupat arriant i hissant banderetes- per llançar dards enverinats a la seva prole: les JERC.

És per això que amb l'arribada de Pere Aragonès al Parlament de Catalunya (calia fer fora com fos la Dra. Alluende) s'està començant a acusar des de la mateixa ERC a Pere Aragonès de ser un zero a l'esquerra com a portaveu de les JERC i d'ésser un talibà del sector Puigcercós, a més de mal gestor i un incompetent en tant que responsable directe de la pèrdua de militància de les JERC en benefici de les Joventuts d'Esquerra Verda els darrers anys.

És el que succeeix als partits petits: són pocs i mal avinguts. Però, ull!, tot forma part d'un full de ruta ideat per una tercera persona.

El cervell de la conspiració pero obtenir tot el poder a ERC és qui ha obtingut el control de l'aparell el passat Consell Nacional d'ERC a Reus: el reconegut carter Xavier Vendrell. La guerra interna tot just acaba de començar: de moment Vendrell i Oliveras ja no es parlen i Puigcercós està al bell mig de tots dos. Carod ja no té pràcticament veu ni vot després de tirar la tovallola acceptant el Departament de Vicepresidència. Per contra, Vendrell compta amb el suport d'Uriel Bertran -exdirigent de les JERC- i d'Agustí Cerdà -diputat al Congrés- que com puçots s'han afegit a aquesta partida. L'objectiu: fer saltar pels aires el gos rabiós (Carod), i deixar aïllat Puigcercós amb Montilla al capdavant d'un Tripartit 2 que cauria pel seu propi pes. El coup d'Etat intern portaria Vendrell a ser el nou líder indiscutible d'ERC, cosa que anhela des de que va abandonar el braç polític de Terra Lliure.

19 de des. 2006 14:07

EL PSC ES COL·LOCA A TOTS ELS DEPARTAMENTS D'ERC


Foto: escriptors.cat

Ara toca: Política Lingüística. Segons informa e-noticies el Govern té previst nomenar la socialista Francisca Sanvicén com a nova directora general de Política Lingüística. Aquest nomenament completa l'organigrama d'aquest àmbit, encapçalat pel secretari de Política Lingüística, Miquel Pueyo (ERC). Aquest nomenament restablirà una certa bicefàlia en la política lingüística de la Generalitat, similar a l'existent al principi del primer Govern tripartit, amb el tàndem format per Antoni Mir i Miquel Pueyo, però amb la diferència que ara es tracta de dues persones que pertanyen a dos partits diferents, ERC i PSC.

13:58

TV3 ÉS UNA PÚRRIA



Qui va ser primer director de TV3, Alfons Quintà, ha carregat durament contra la cadena, a qui acusa de ser “una púrria de la Generalitat” i de no tenir “límits morals”. El periodista i advocat publica a l’Avui l’incendiari article, en el qual diu que la televisió de la Generalitat cada dia és més manipuladora en matèria de política internacional: “És manipulació política pura, obra de gent que no ha paït l’enderrocament del mur de Berlín”. Quintà assegura que cada dia veu la BBC, diverses televisions italianes i franceses, TVE i les privades espanyoles, i que TV3 no es pot comparar en res, ni mai, amb cap d’elles. La peça conclou: “Hi ha una greu responsabilitat de la Generalitat i de Joan Majó, cap polític, del malson dit TV3. Majó va començar la seva carrera política com a socialdemòcrata i la pot acabar com allò que Lenin en deia «ximple útil»”.

18 de des. 2006 22:10

FELIPE GONZALEZ VA DEMANAR A PUJOL QUE INVESTÍS AZNAR

Foto: Caixa Manresa

Artur Mas ha decidit jugar fort. Artur Mas: «Vaig parlar amb Zapatero que a Catalunya governaria la llista més votada, és a dir, CiU». Així de contundent s'ha expressat avui el cap de l'oposició a La Razón. «Pocs dies després de les eleccions vaig xerrar amb el president dels pactes» «Algun dia escriuré amb detall les meves converses amb ell i amb els líders socialistes».

Entre les joies de l'entrevista surt a la llum pública per primer cop que Felipe González va demanar a Jordi Pujol que investís José María Aznar doncs no sabia com escapolir-se de tot l'afer dels GAL:

-Com va pensar que Montilla anava a cedir-li la Presidència, si sumava amb ERC i IC-V?
-Sembla com si només servís l'interès propi i res més. Felipe González va perdre les eleccions el 1996 i encara que podia formar govern amb CiU i IU, li va demanar a Pujol que donés suport a Aznar.
-Aquella època era diferent a la d'ara. Planejava l'ombra de la corrupció, del GAL, Felipe González es volia marxar...
-De diferent, gens. Democràticament és el mateix. A Catalunya hi ha hagut un tripartit...

01:17

ELS AFERS ECONÒMICS D'ERC (DONATIUS I SEUS)



Foto: e-noticies



E-noticies informa del trasllat imminent d'ERC a una nova seu de quatre plantes que està situada al carrer Calàbria de Barcelona amb Aragó, en ple Eixample de Barcelona. Les reunions de l'executiva es realitzaran als soterranis com podeu veure a la foto. La seu actual, al carrer Villarroel, té 500 metres quadrats i les noves dependències, 2.500. El preu de compra han estat segons fonts republicanes 3 milions d'euros (500 milions de les antigues pessetes).



Per una altra banda, al Consell Nacional d'ERC d'aquest cap de setmana a Reus, la portantveu d'ERC Marina Llansana (foto) ha tornat a insistir -amb l'aprovació de la Carta Financera de Vendrell- que a diferència d’altres formacions, el finançament d’ERC no està basat en donatius anònims. Es creu Llansana que una mentida, a base de repetir-la, es converteix en veritat. La setmana passada ja vam destapar que Josep-Lluís Carod-Rovira enviava cartes demanant donatius per la Fundació Josep Irla (amb seu al mateix passadís que el seu despatx a ERC com podeu veure al plànol).

17 de des. 2006 14:24

CONVERGÈNCIA TÉ 6 VEGADES MÉS MILITANTS QUE ERC



En el transcurs d'un acte de benvinguda als nous militants de CDC, Artur Mas ha lliurat el carnet de militant número 62.000 a J. Montmany, de Barcelona. La Federació de Barcelona de CDC, segons ha explicat Xavier Trias, "ha tingut 600 nous militants el darrer any, 300 dels quals s'han fet aquests últims tres mesos", una xifra que considera molt destacada i que fa que, avui per avui, el partit "compti amb uns 50.000 militants en actiu arreu de Catalunya". També Artur Mas s'ha referit a l'ampli suport de militància amb què compta el seu partit i la federació i ha dit que "com més tripartit hi ha, més gent s'aplega a l'entorn de CiU i això és bo perquè ara som a l'oposició i la nostra força és la gent".

Mentrestant, ERC ha patit el passat mes de novembre la baixa de 121 militants, segons ha reconegut la portaveu del partit, Marina Llansana, després de la reunió de l'executiva de la setmana passada. El nombre total de militants d'ERC "és de 10.005" contra els més de 62.000 de Convergència.

04:33

MOSSOS D'ESQUADRA EN LLUITA


Els Mossos d'Esquadra s'han manifestat dissabte a la tarda a la plaça Catalunya per reclamar més efectius, contra els horaris actuals i per l'equiparació salarial amb els altres cossos que depenen d'Interior (com podrien ser els forestals o els bombers). La protesta ha estat encapçalada pel lema "Per la dignitat dels policies diguem prou" i que ha reunit més d'un miler d'agents aproximadament. Tots els assistents a la convocatòria portaven un adhesiu verd on es llegia "Mossos d'Esquadra en lluita". Un dels càntics més corejats ha estat Boti, boti, boti, Saura qui no voti!".

Els sindicats convocants (SPC, CAT-ME i APPAC) han destacat que les seves condicions laborals s’arrosseguen des de l’anterior legislatura quan la conselleria d’Interior estava en mans de Montserrat Tura. Si bé, apunten també que Saura "ha escoltat" només CCOO i UGT que representen tan sols el 25% de la plantilla dels Mossos.

16 de des. 2006 05:13

DOTZENA DESENTESA: ERC I PSC ES BARALLEN PER LES BIBLIOTEQUES


Segons informa el confidencial d' El Singular Digital l’actual director del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya -Lluís Anglada- va redactar un informe pel PSC a canvi de fer seu el càrrec de secretari de Biblioteques del departament de Cultura. Aquestes intencions, però, es van veure truncades quan el nou Govern va determinar que la citada conselleria passaria a mans republicanes. Certament, Anglada es troba més pròxim als ideals republicans però el seu informe pel PSC ha obert ferides entre les dues formacions de manera que els telèfons cremen a l’hora de determinar qui passarà a encarregar-se de les biblioteques. A més, la sectorial de Cultura d'ERC ha obert un debat amb discrepàncies sobre la necessitat o no de castigar el Lluís Anglada per haver fet el redactat del programa del PSC i prescindir de la seva col·laboració al departament de Cultura. També és sabut que el càrrec que ostenta actualment es posaria a mans de l'actual director del Servei de Biblioteques de la UPC -de Ciutadans pel Canvi- i amb un discurs amb clares connotacions anticatalanistes en món bibliotecari català. Cal recordar que Lluís Anglada és molt amic de Margarida Aritzeta i se'l coneix per la seva falta de respecte envers els subordinats, expulsant gent de reunions de forma airada segons ens han confirmat fonts del propi Consorci.

15 de des. 2006 15:45

AIXÍ TRACTA ERC LES SEVES DIPUTADES

Foto: La exdiputada Pilar Dellunde

Segons informa e-noticies ERC ha deixat tirada la diputada al Parlament Pilar Dellunde, que ha decidit tornar a la docència com a professora titular de la Universitat Autònoma de Barcelona. Dellunde va renunciar al seu escó el passat divendres dia 1 per a ocupar un alt càrrec en el Departament d'Innovació, Universitats i Empreses, en concret a Universitats, com han fet altres companys del seu grup parlamentari. El dilluns dia 4, tanmateix, va mantenir una reunió amb el conseller Huguet que no li va oferir una direcció general, sinó la secretaria del Consell Interuniversitari de Catalunya, un càrrec amb rang de secretari general, però més aviat honorífic. La diputada va optar aleshores per a continuar com a diputada, però el partit havia renunciat ja el seu escó divendres i el tràmit administratiu no es podia tirar enrera.

01:19

ELS COMUNISTES ES SALTEN LA LLEI (PER ESPECULAR?)


El comunista Ricard Fernández, un dels pares de la nova Llei de l'Habitatge, ex-secretari d'Habitatge d'Iniciativa ha fitxat com a nou responsable de l'àrea immobiliària de la promotora Habitat
. Fernández és un dels pares de la nova Llei d'Habitatge, que es va elaborar en l'anterior legislatura i que dimarts passat el Tripartit-2 va tornar a enviar al Parlament, i que entre d'altres coses preveu, l'expropiació de pisos buits. Aquest fitxatge coincideix amb l'oferta que està fent Habitat per comprar a Ferrovial per prop de 2.000 milions la seva filial Ferrovial Inmobiliaria, una operació que col·locaria el grup amb una facturació de 700 milions d'euros anuals.

La incorporació de Ricard Fernández a l'empresa privada Habitat incompleix la llei, ja que "la prohibició d'intervenir en activitats privades després del cessament té un termini de dos anys, i se cenyeix al fet que no poden complir activitats privades relacionades amb els expedients en la resolució dels quals hagin intervingut directament en l'exercici de l'alt càrrec", segons la Llei del Règim d'Incompatibilitats dels Alts Càrrecs al Servei de la Generalitat, aprovada pel Parlament el desembre del 2005.

14 de des. 2006 00:18

ONZENA DESENTESA: MANIFESTACIÓ DELS MOSSOS CONTRA SAURA



Aquest és el comunicat que han enviat 3 sindicats del Cos de Mossos d'Esquadra contra el Conseller Saura per no atendre'ls i que provocarà la primera manifestació dels Mossos en la seva història el proper dissabte. Qualifiquen de traïdors els sindicats CCOO-SME i UGT-SAP:


MANIFESTACIÓ
PER LA DIGNITAT POLICIAL

DISSABTE DIA 16 DE DESEMBRE DEL 2.006 A LES 17:00 HORES A PLAÇA DE CATALUNYA
(MONUMENT MACIÀ) DE BARCELONA

El nou Conseller considera que qui representa al col·lectiu és CCOO (SME) i UGT (SAP), dóna per bo i definitiu l’acord de la vergonya i les formes amb que s’ha fet i, en conseqüència, es nega a negociar amb nosaltres, pressuposa que no representem a ningú, que ningú ens dóna suport. La paraula la té el col·lectiu.

- ACCEPTEU COBRAR 3.000 EUROS MENYS QUE UN BOMBER ?,
- ACCEPTEU COBRAR 2.000 EUROS MENYS QUE UN FORESTAL ?,
- ESTEU D’ACORD AMB TENIR HORARIS ESPECIALS ?

LA FEINA DE POLICIA ÉS TAN DIGNA COM LA DELS ALTRES I MEREIX UN TRACTE EQUITATIU.

EL COL·LECTIU NO ES MEREIX SER REPRESENTAT PER TRAÏDORS.

FEM QUE EL CONSELLER ENS ESCOLTI,

VINE A LA MANI !

Organitza:
Sindicat de Policies de Catalunya (SPC)
Col·lectiu Autònom de Treballadors dels Mossos d'Esquadra (CAT-ME)
Associació Professional de la Policia Autonòmica de Catalunya (APPAC)

13 de des. 2006 23:55

DESENA DESENTESA: EL DESALLOTJAMENT DE CAN RICART


Els Mossos d'Esquadra han desallotjat els okupes del complex industrial de Can Ricart, que es van instal·lar a l'antiga fàbrica del Poblenou el 2 de desembre. El desallotjament s'ha fet sense incidents i ha comptat amb la cooperació dels membres del col·lectiu La Makabra, que no han ofert resistència. A les portes, però, hi havia una seixantena de joves que mostraven el seu suport als desallotjats amb lemes com "No es desallotja la cultura".

El desallotjament respon a l’ordre del jutjat d'instrucció número 27 de Barcelona que l’ha ordenat després que la setmana passada els propietaris de Can Ricart en van acreditar la titularitat. El jutge ha conclòs que l'ocupació de Can Ricart ha estat una "usurpació violenta" i, per tant, es pot parlar de delicte d'usurpació.

Els Verds Esquerra Ecologista de Catalunya, organització coaligada amb Iniciativa -que controla el Departament d'Interior-, ha volgut manifestar "el seu rebuig al desallotjament efectuat aquesta tarda pels Mossos d'Esquadra a les naus de Can Ricart que ocupaven els artistes i membres del col·lectiu la Makabra des de fa unes setmanes". Els Verds creu que la intervenció dels Mossos d'Esquadra, a petició del jutge, "és un error", ja que "s'ha prioritzat la força davant del diàleg, per desallotjar una nau que estava abandonada des de fa anys", i que anava a ser "enderrocada".

En aquest mateix sentit el portaveu ecologista Antoni Garcia ha manifestat el seu "suport i solidaritat amb el col·lectiu de La Makabra.

18:15

RESULTATS ENQUESTA #1


Us convidem a participar a la nova enquesta

02:03

ERC VOTARÀ PER LA TERCERA HORA DE CASTELLÀ



Segons ens han informat aquest mateix vespre ERC està decidida a votar a favor de la tercera hora de castellà a les escoles i d'aquesta manera carregar-se tota la política lingüística duta a terme pels governs Pujol en favor de la immersió lingüística. L'estratègia d'ERC ha quedat palesa aquesta tarda quan a la Junta de Portaveus del Parlament de Catalunya han decidit posposar aquesta qüestió pels volts de febrer en lloc de tractar-la ara amb caràcter d'urgència tal i com volia Convergència i Unió. Felip Puig ha lamentat que ERC no s'hagi sumat a la proposta de CiU i ha afirmat que "ERC ha renunciat a tractar aquest tema amb la urgència que requereix".

D'altra banda, la diputada de CiU, Irene Rigau, ha afirmat que les declaracions del Conseller Maragall, suggerint la possibilitat d'impartir alguna assignatura, com per exemple les matemàtiques, en llengua castellana, "ens fan témer que el Conseller ja es planteja tirar la tovallola, en lloc de defensar els nostres drets". Aquest discurs era el mateix que feia Adolfo Suárez a principis de la transició quan afirmava "como van a enseñar las matemáticas en catalán?". Retrocedim companys i companyes.

Segons Irene Rigau el Reial Decret aprovat pel govern central, "envaeix diverses competències que en matèria d'educació atorga l'Estatut d'Autonomia de Catalunya a la Generalitat" i les declaracions d'Ernest Maragall "demostren submissió al PSOE, enlloc de defensar el model educatiu previst a l'Estatut" i la connivència d'ERC i Iniciativa.

Total, que ERC votarà a favor de la substitució lingüística a les escoles i volen que aquesta NOVENA DESENTESA es vagi oblidant amb les festes de Nadal pel mig. Catalanisme de pluja fina... (i daurada) que en diuen.

12 de des. 2006 13:36

EL 12,6% DELS PARLAMENTARIS CATALANS NO TENEN ESTUDIS SUPERIORS


Foto: ElSingularDigital.Cat

Segons informa El Singular Digital el 12,6% dels diputats del Parlament de Catalunya de la nova legislatura no té estudis universitaris. En total, són 17 els diputats que formen part d’aquest grup que inclou, entre d’altres, càrrecs de primera fila com el nou president de la Generalitat, José Montilla, o el mateix president de la cambra catalana, Ernest Benach.

Aquest grup de diputats sense estudis universitaris és el segon més nombrós al Parlament si es divideix la cambra catalana en base a les titulacions universitàries dels seus polítics. Només hi té per davant el grup de llicenciats en Dret amb un total de 28 diputats. En tercera posició, venen els llicenciats en Història (11) i, més enrere, empaten els enginyers i filòlegs amb 10 efectius respectivament.

12:13

UN DIRIGENT D'ERC ACUSA PUIGCERCÓS D'ENCARREGAT DE MONTILLA


El dirigent d'ERC de Vic i conseller nacional republicà, Pere Vilarrasa, ha publicat en el seu web un lúcid article en què reclama al conseller Joan Puigcercós que deixi d'actuar com l'encarregat del president, l'espanyolista José Montilla. Vilarrasa es queixa que Puigcercós hagi deixat de parlar de Montilla de tu a tu, per acabar al servei del líder del PSC-PSOE. Podeu llegir aquí l'article.

11 de des. 2006 13:36

NOVENA DESENTESA: LA 3a. HORA DE CASTELLÀ


Foto: echallenges

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, considera que el decret del govern espanyol que estableix que s'han de fer tres hores de llengua castellana "diu moltes més coses que les tres hores". En una entrevista a El Món a Rac-1, el germà de Pasqual Maragall s'ha desmarcat dels socis del Tripartit-2 i ha dit que "cal prendre's les coses amb un xic de serenitat i de calma. En clara referència als socis d'ERC ha afirmat que "fent declaracions i cridant molt no s'arreglen les qüestions. S'arreglen treballant bé, estudiant a fons els continguts i les alternatives, negociant si cal, i usant els mecanismes de reclamació i defensa que estan oberts".

00:53

VICENT PARTAL (VILAWEB) REP 400.000 EUROS ABANS DE L'1-N


Segons informa e-noticies, Partal, Maresma & Associats, SL -l'empresa editora de Vilaweb- ha obtingut un contracte de 244.328,32 euros pel "disseny i el manteniment dels continguts del nou portal web per a joves de la Secretaria General de Joventut, segons una resolució publicada al DOGC. El contracte va ser adjudicat per la via de concurs públic, però correspon al tercer trimestre de l'any 2006, quan ja se sabia que hi hauria eleccions al novembre. La Secretaria General de Joventut depenia del Departament de Presidència, el titular del qual era Josep Bargalló. La responsable, fins a la ruptura del Govern, va ser Marta Rosàs, fins que va ser substituïda per Olivié Bayón.

Partal, Maresma & Associats va rebre en el darrer trimestre també un altre contracte, pel "manteniment d'un directori de recursos disponibles a Internet com a servei informatiu per al web de la Generalitat de Catalunya" per 147.320 euros. El DOGC no especifica, en aquest cas, si va ser pel procediment de concurs. L'empresa va rebre, doncs, en total 391.648,32 euros.

10 de des. 2006 12:13

ERC TAMBÉ ACCEPTA DONATIUS


Josep-Lluís Carod-Rovira també accepta donatius per ERC mitjançant la Fundació Josep Irla que consta inscrita al Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya, amb el número 1.084, en virtut de Resolució de la Conselleria de Justícia del 21 de juliol de 1997 i ens consta que s'envien cartes sol·licitant aquestes donacions justificant-ne els beneficis fiscals que un obté:

La Fundació Josep Irla té reconeguts els beneficis fiscals establerts a la Llei 30/1994, de 24 de novembre, de «Fundacions i d’Incentius Fiscals a la Participació Privada en Activitats d’Interès General», ja que ha acreditat davant la Delegació de l’Agència Estatal de l’Administració Tributària de Barcelona el compliment dels requisits establerts a l’article 42 de la Llei 30/1994.

DONATIUS

Qualsevol aportació econòmica amb caràcter de donatiu irrevocable i acceptada com a tal a l’empar de l’article 24 del Títol VI dels Estatuts de la Fundació Josep Irla, permet gaudir dels beneficis fiscals establerts a l’article 59.3 de la Llei 30/1994, de 24 de novembre, de «Fundacions i d’Incentius Fiscals a la Participació Privada en Activitats d’Interès General», i que actualment són:

PERSONES FÍSIQUES Deducció en quota del 25% del donatiu amb el límit del 10% de la base liquidable.

PERSONES JURÍDIQUES
Deducció de la totalitat del donatiu amb el límit del 35% de la base imposable de la societat donant.

03:33

EL CARTER SEMPRE TRUCA 2 COPS


Segons informa e-noticies ERC tornarà a finançar-se mitjançant el pagament de part del sou d'alts càrrecs de la Generalitat. Tot i això, Esquerra exclourà del pagament els sotsdirectors generals, així com la resta de funcionaris. Una altra novetat és que ERC reclamarà el pagament de la quota verbalment, en lloc de fer-ho per escrit. Esquerra ha renovat el reglament de la seva Carta Financera, que presentarà a l'Executiva del partit el proper dilluns 16 de desembre en un acte que se celebrarà a Reus. Aquest nou reglament d'ERC explica de manera detallada qui són aquells que hauran d'aportar diners.

Pel que fa a l'àmbit de la Generalitat, pagaran la quota els titulars d'òrgans superiors, com és el cas del president del Parlament, Ernest Benach, o els diferents consellers del govern. També ho faran els secretaris generals, sectorials i directors generals, així com els assimilats a alts càrrecs. La llista també inclou els diversos caps de protocol, comunicació o assessors dels consellers. Pel que fa a l'administració local, ERC reclamarà el pagament de part del seu sou a alcaldes, regidors, consellers comarcals i diputats provincials que disposin d'ingressos.

9 de des. 2006 13:24

EL PSC VOL LIQUIDAR ERC I INICIATIVA


Foto: COM Ràdio

Segons informen des de SUBMARÍ el president de la Generalitat, l'espanyolista José Montilla, se'n fot del tripartit en públic. Resulta que a la recepció del Congrés dels diputats amb motiu del Dia de la Constitució, en Montilla ha dit a un grup de periodistes: "Tripartito? Qué es eso?". Molts, s'han quedat de pedra per la manera com el paio tracta els seus socis d'ERC i d'ICV, davant de tothom. De seguida s'ha anat a preguntar al PSC-PSOE i han dit que la consigna és anar a saco paco contra Joan Puigcercós, Josep Lluís Carod i Joan Saura. Fotre'ls canya. "Als d'ERC , garrotada a la que intentin moure's gaire, i en Saura se la fotrà ell mateix a la primera càrrega policial", diu l'informant. L'afer de les banderes ha estat un avís als republicans, i a can Nicaragua estan contentíssims per com ha reaccionat Puigcercós, fent-se enrere amb la cua entre cames. El resultat és que certament ja no hi ha tripartit i cada cop més això és el govern del PSC-PSOE, de Montilla. I que aquest ja no se n'amaga en públic.

8 de des. 2006 12:57

66 ANYS DE PACTE TRIPARTIT


Com molts i moltes esteu de pont avui farem un apunt d'humor. Fa 66 anys que les potències de l'Eix van signar el Pacte Tripartit per repartir-se el món. Ara ha estat el torn del PSC-PSOE, ERC i ICV-EUiA.

PACTE TRIPARTIT (TRIPARTITE PACT )

Les direccions del PSC-PSOE, ERC i ICV-EUiA, considerant que són una mateixa cosa, han decidit per a mantenir l'stato quo i la cooperació, mantenir els seus esforços en la gran gestoria de la Generalitat de Catalunya, on tenen els seus primers interessos per establir i mantenir un nou ordre català calculat per a promoure la mútua prosperitat i benestar i per impedir que Convergència i Unió pugui governar.

A més, és el desig de les tres direccions estendre la cooperació amb Espanya per aconseguir els mateixos fins.

D'acord amb l'anterior, les direccions del PSC-PSOE, ERC i ICV-EUiA han acordat el següent:

ARTICLE PRIMER:

ERC reconeix i respecta el lideratge del PSC-PSOE i llur crossa (ICV-EUiA) per a establir un nou ordre català.

ARTICLE SEGON:

ERC i ICV-EUiA reconeixen i respecten el lideratge del PSOE per establir un nou ordre a Espanya.

ARTICLE TERCER:

PSC-PSOE, ERC i ICV-EUiA acorden cooperar en els seus esforços d'acord amb les línees d'acció. S'assistiran l'un a l'altre per tots els mitjans polítics i econòmics quan un dels tres contractants sigui atacat per l'enemic a batre: Convergència i Unió.

ARTICLE QUART:

En vistes a implementar el present pacte, les comissions tècniques es reuniran, amb membres designats per les direccions del PSC-PSOE, ERC i ICV-EUiA, un cop per setmana al Palau de la Generalitat.

ARTICLE CINQUÈ:

PSC-PSOE, ERC i ICV-EUiA afirmen que els termes pactats no afecten l'status politic que existeix en el present entre els tres contractants i Ciutadans-Partido de la Ciudadanía.

ARTICLE SISÈ:

El present pacte entra en efecte immediatament sigui signat i romandrà vigent per quatre anys des de la data que entri en efecte. Abans de llur expiració, les parts contractants a requeriment de qualsevol d'elles, han d'entrar en negociacions per a la seva renovació.

Els sotasignats han estat autoritzats per les seves respectives direccions per fer efectiu aquest pacte amb les seves signatures.

Fet per triplicat al Parc de la Ciutadella, el 27 de Setembre de 2006, en l'any 85 de l'era feixista.

Signat:

José Zaragoza, Emperador (PSC-PSOE)
Xavier Vendrell, Führer (ERC)
Joan Saura, Ducce (ICV-EUiA)

7 de des. 2006 18:46

ERC NOMÉS GESTIONA UN 15% DEL PRESSUPOST DE LA GENERALITAT


Prenent com a referència el projecte de pressupostos de la Generalitat consolidat per el 2006, l'1 de gener passat, quan ERC estava al Govern, gestionava a través de sis conselleries 7.804,1 milions d'euros. La nova divisió de poder pactat redueix aquest mateix pressupost gestionat per ERC a 3.982 milions, gairebé la meitat. En els càlculs no s'han tingut en compte alguns recursos destinats a fons que no es poden assignar a un departament. Les principals àrees que guanya ERC són Cultura (286,9 milions) i Indústria (77,4 milions). Per contra , perd Educació (4.177 milions). Totes les xifres s'han pres dels pressupostos del 2006 de la Generalitat aprovats pel Parlament. Els 3.982 milions que gestionarà ERC són un 48,9% menys que el que administrava abans de la seva marxa forçada del Govern Maragall. Amb aquest gestionava uns 30 euros de cada 100 del pressupost consolidat, mentre que ara tindrà el control sobre 15 euros.

6 de des. 2006 14:40

CAROD, UN CONSELLER MÉS


En Carles Puigdemont ens fa una brillant anàlisi sobre si Carod és o no és vicepresident: Carod és conseller de la Vicepresidència, no pas el vicepresident (com podia haver estat conseller de Pesca, en el qual cas no l’anomenaríem pas pescador). La trampa és òbvia: Carod sembla que és vicepresident, i així és habitual anomenar-lo en els mitjans, que probablement no poden fer altra cosa per no molestar els qui manen, però només ho sembla. És tan conseller com tots els altres:

«He escoltat l'entrevista que aquest matí ha fet l'Antoni Bassas a Carod-Rovira i he comprovat que en tot moment se li adreçava com a "vicepresident" de la Generalitat. Com que l'altre dia vaig comentar que el càrrec oficial és "conseller de la vicepresidència" he pensat que no haguessin canviat ja el rang, i m'he adreçat a la plana web de la Generalitat per comprovar què hi diu. Veig que hi continua dient "conseller de la Vicepresència", perquè no hi ha una vicepresidència sinó un Departament de la Vicepresidència. Vaig una mica més enllà i entro al DOGC per llegir el decret relatiu a la creació dels departaments, i s'hi confirma el següent: "Es crea el Departament de la Vicepresidència. El conseller d'aquest departament tindrà la denominació de conseller de la Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya".

Contrasta amb el decret de creació del departament del Conseller en Cap del primer govern tripartit, en què es deia el següent: "El conseller d'aquest Departament tindrà la denominació de conseller en cap de la Generalitat de Catalunya".

Si es volia que a Carod-Rovira se l'anomenés vicepresident, el decret ho hauria hagut d'especificar d'aquesta manera. En canvi, demana que se l'anomeni "conseller de la Vicepresidència" per algun motiu, i no pas "vicepresident de la Generalitat". Mentre això sigui així, el més normal és que els mitjans públics de la Generalitat es refereixin al conseller Carod-Rovira com a conseller de la Vicepresidència, igual com quan en Joaquim Triadú fou nomenat "conseller de la Presidència" i naturalment tothom li deia així, no pas "president"...»

5 de des. 2006 12:30

VUITENA DESENTESA: LA COVARDIA DE PUIGCERCÓS


La vuitena desentesa del Tripartit ha estat un gest covard de Joan Puigcercós. Aquest dirigent d'ERC volia fer un gest de cara a la galeria com era el fet de deixar només la senyera a la seu del Departament de Governació i Administracions Públiques. Evidentment el gest de cara a la galeria i la rebequeria de Puigcercós han durat 5 minuts. Fins que Montilla l'ha trucat i li ha dit que posés la bandera espanyola immediatament. Evidentment Puigcercós ha fet cas a la menjadora i actualment torna a onejar la bandera espanyola a Governació. Cal recordar que Joan Carretero -fins que va ser expulsat- va mantenir a la seu de Governació exclusivament la senyera. En definitiva, això és la Catalunya postnacional, un dia treus la bandera espanyola i l'endemà la catalana, perquè vingui el Tio Pepe i te les faci tornar a posar.

4 de des. 2006 23:50

EL CAP DE L'OPOSICIÓ ES PRONUNCIA SOBRE L'OKUPACIÓ DE CAN RICART



El cap de l'oposició, Artur Mas, ha dit que "és un fet insòlit que el Mossos vagin acompanyant els okupes per prendre una casa", en referència a Can Ricart. En aquest sentit el líder convergent ha manifestat que "aquestes okupacions signifiquen una degradació del nostre sistema democràtic" i ha afegit que "un sistema que els ha de donar un missatge ben clar que estan per protegir els espais públics". En la roda de premsa posterior a la executiva del partit, Mas ha demanat "una mica més de serietat i coherència a l'Ajuntament i a la Generalitat", ja que "les institucions del nostre país estan per protegir també els béns privats".

3 de des. 2006 22:10

FI DE LA PROPIETAT PRIVADA A CATALUNYA


Foto: Designboom

Segons fonts de la Conselleria d'Interior dirigida per Joan Saura, els Mossos d'Esquadra han aixecat el desplegament policial que impedia l'accés a Can Ricart, complex okupat aquest cap de setmana per okupes expulsats de La Makabra fa una setmana. El desplegament policial s'ha aixecat per "no estar-ne justificada llur presència" tot i haver una denúncia en tràmit als Jutjats d'Instrucció de Barcelona interposada pel propietari de Can Ricart. En desaparèixer la presència policial s'han introduït 150 okupes més a Can Ricart segons informa e-noticies.

21:29

DOCTOR, DOCTOR: ESTIC AL GOVERN I EM MANIFESTO. ÉS GREU?

Al final dirigents dels PSC-PSOE, Iniciativa i ERC han assistit a la manifestació convocada avui contra contra el Quart Cinturó:

Carme Garcia (diputada al Congrés per Iniciativa)
Joan Oms (diputat al Congrés d'Els Verds pel PSC-PSOE)
Antoni Garcia (Iniciativa)
Maria Olivares (ex-diputada d'Iniciativa)
Josep M. Civis (regidor d'ERC a Sabadell)
Ramón Arribas (tinent d'alcalde d'ERC a Terrassa)
Francesc Camacho (regidor d'Abrera d'ERC)
Lluís Soler (regidor de Viladecavalls d'ERC)
Oriol Roure (regidor de Badia del Vallès d'ERC)
Marc Sangla (alcalde de Sant Llorenç Savall d'ERC)
Anna Corts (regidora de Canovelles d'ERC)
Jordi Cots (executiva del Vallès Oriental d'ERC)
Núria Bonaventura (presidenta de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona per Iniciativa)
Toni Morral (alcalde de Cerdanyola d'Iniciativa)
Antoni Garcia (portantveu de Els Verds-Esquerra Ecologista)
Pep Altayo (responsable de Cultura d'Iniciativa)
Quim Fornes (regidor de la Garriga d'Iniciativa)
Ramon Álvarez (regidor de Sabadell d'Iniciativa)
Xavier Bosch (president d'Iniciativa-Verds al Vallès i regidor de Sant Cugat)
Manel Pérez (regidor de Terrassa d'Iniciativa)
Jaume Vernet (regidor de Granollers d'Iniciativa)

No deixa de sobtar que els d'Iniciativa desfilin darrera pancartes com la que reproduim amunt.

2 de des. 2006 00:02

SALVADOR SOSTRES CATALÀ DE L'ANY 2006


Vist el baix perfil d'alguns candidats i candidates a ser Català de l'Any 2006 des del Tripartit-Watch Team proposem la candidatura de Salvador Sostres per rebre el guardó. Només heu d'enviar un SMS al 7033 amb el missatge CATALA SALVADOR SOSTRES.

En Sostres fa literatura, tant si parla de noies com de restaurants com de política. El seu llenguatge no és el dels convencionalismes a l’ús, i un dels seus recursos habituals és la hipèrbole duta fins a les últimes conseqüències, amb la intenció de despertar consciències.

En Sostres va haver de retirar un article en el qual titllava de fills de puta els votants d'ERC i va rebre amenaces de mort i pintades a casa seva que van ser oportunament denunciades als Mossos d'Esquadra. En Sostres fa literatura, i no hi arribaran mai alguns.

La candidatura a Català de l'Any 2006 és una mostra de suport com les que va rebre Pepe Rubianes en el seu moment i que actualment és candidat al guardó.


Banner pel vostre web:

1 de des. 2006 21:20

EL SECTARISME DEL PSC: FAN UNA TRUCADA I UNA NOTÍCIA ES VAPORITZA


El diari AVUI ha publicat que el cap de premsa de José Montilla, Toni Bolaño, el passat dimarts 21 de novembre quan els teletips anunciaven que el Suprem havia tombat, per defecte de forma, el trasllat de la CMT a Barcelona -emblema de la gestió de Montilla a Indústria (deixant de banda l'opa desgraciada)- Catalunya Ràdio va recollir la informació encapçalant un butlletí. Un? Sí, perquè abans que soni el segon ja havia trucat Toni Bolaño, mà dreta de José Montilla, al redactor per suggerir que allò no era notícia. No ho devia ser, perquè en uns minuts va aparèixer el cap d'Informatius per repetir l'ordre." Això és independència.

11:03

TOT ESTAVA CUINAT ABANS DE LES ELECCIONS (II)

Foto: La Seva

Ens informa un lector de TWT d'un petit detall de l'entrevista de Montilla a TV3 (La nit al dia) que potser ha passat desapercebut. Quan Montilla es refereix al nomenament de Saura com a Conseller d'Interior, diu que li sembla que ho farà molt bé, i que explica que la seva designació "és una decisió que tenia presa abans de les eleccions".

Com que abans de les eleccions si el tripartit no estava pactat?

00:18

SETENA DESENTESA: EL QUART CINTURÓ

Extracte del pasquí de la convocatòria

Aquesta és la imatge que els dos socis del tripartit tenen del President Montilla. ICV-EUA (179/180/222) i Esquerra Republicana de Catalunya (177/178) convoquen a la manifestació contra el Quart Cinturó prevista el proper diumenge a les dotze del migdia. L'argument és: "Vine a defensar els boscos de Togores i Can Vilar, el torrent de Colobrers, Can Deu, els camps de ca n'Ustrell i Mas Canals... Vine a defensar el rodal que tant estimem, amenaçat pel Quart Cinturó! Vine a defensar els camps i boscos que encara ens queden a la plana del Vallès, Baix Llobregat i Penedès! El Quart Cinturó de Barcelona, una autovia pensada sobretot per permetre l'ocupació urbanística i l'especulació a les zones que encara ens queden de camps i boscos al Vallès. Una obra innecessària, faraònica i caríssima, que paguem tots".

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!