15 de des. 2006 01:19

ELS COMUNISTES ES SALTEN LA LLEI (PER ESPECULAR?)


El comunista Ricard Fernández, un dels pares de la nova Llei de l'Habitatge, ex-secretari d'Habitatge d'Iniciativa ha fitxat com a nou responsable de l'àrea immobiliària de la promotora Habitat
. Fernández és un dels pares de la nova Llei d'Habitatge, que es va elaborar en l'anterior legislatura i que dimarts passat el Tripartit-2 va tornar a enviar al Parlament, i que entre d'altres coses preveu, l'expropiació de pisos buits. Aquest fitxatge coincideix amb l'oferta que està fent Habitat per comprar a Ferrovial per prop de 2.000 milions la seva filial Ferrovial Inmobiliaria, una operació que col·locaria el grup amb una facturació de 700 milions d'euros anuals.

La incorporació de Ricard Fernández a l'empresa privada Habitat incompleix la llei, ja que "la prohibició d'intervenir en activitats privades després del cessament té un termini de dos anys, i se cenyeix al fet que no poden complir activitats privades relacionades amb els expedients en la resolució dels quals hagin intervingut directament en l'exercici de l'alt càrrec", segons la Llei del Règim d'Incompatibilitats dels Alts Càrrecs al Servei de la Generalitat, aprovada pel Parlament el desembre del 2005.

2 Comments On "ELS COMUNISTES ES SALTEN LA LLEI (PER ESPECULAR?)"

kanopus06 Says:
15/12/06 09:26

Aquesta colla de comunistes d'armani, són la pitjor xusma que existeix a catalunya, intervencionistes, en contra del dret a la propietat privada, a favor de l'immigrant (i per tan en contra de la cultura catalana. De totes maneres, ja diuen que ho volen negociar lo de l'expropiació. Evidentment, el govern va tirant globus sonda aviam si cola.
Aquest govern em fot fàstic, es pensa que els ciutadans són imbècils i que ells ho fan tot perl nostre bé.

marius Says:
15/12/06 15:36

Lamentablement, les interseccions entre el(s) govern(s) i les empreses immobiliàries arriben molt més enllà del que ens podem imaginar. No distingeix entre partits, ni entre ideologies (cosa, aquesta, diferent de la primera)...
Fins ara ens haviem fet la il.lusió que la corrupció urbanística era patrimoni exclusiu de la dreta, però la realitat és molt toçuda.
No sé l'història d'aquest neocomunista, però sigui quina sigui, en arribar al càrrec, algú ja li va explicar qui mana a can Ribot.
És el que hi ha, que hi voleu...

http://latramapolaca.blogspot.com/

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!