11 de gen. 2007 09:35

QUI FA BUSOT? (REFLEXIONS)


Com podeu anar veient mitjançant els posts que hem anat fent cada cop ens queda menys per arribar a la cúspide de la piràmide: Secretaria de Comunicació d'ERC (Uriel Bertran, Dani Casanovas), JERC (Pere Aragonès), qui serà el pròxim? De moment us demanem paciència: els pròxims noms que sortiran donaran molt de peixet. Hi haurà sorpreses. Aportarem les proves i arribarem fins al final, però ara per ara apel·lem a la intel·ligència dels nostres lectors. Feu-nos confiança!

Mentrestant, els talps continuen excavant túnels i ens avisen que a ERC han saltat totes les alarmes en veure's enxampats. Tan és així, que a cuita i corrents Dani Casanovas ha encarregat un nou disseny pel Busi per mirar de reconduir la situació i que no se'ls pugui vincular amb el pamflet aquest (massa tard nois) i més després de l'incendiari article contra el monarca espanyol (foto superior) que van signar tot just fa 2 dies i que segurament portarà cua.

Ara és el moment de fer parada i fonda per reflexionar i fer-nos les preguntes que els companys de Són Com Són han tingut a bé de plantejar:

1) La direcció d'ERC està d'acord amb tot el que es diu a Busot?
2) Amb el to?

3) Amb les acusacions?

4) Amb els insults?
5) I la militància?
6) I les bases?
7) Res a dir-hi?
8) Podem considerar que això que s'hi pot llegir és la posició oficial d'ERC?

9 Comments On "QUI FA BUSOT? (REFLEXIONS)"

Anònim Says:
11/1/07 12:07

Jo encra no he vist cap prova. I dir que ara Busot fa un nou disseny no és una manera de salvar-vos el cul si les vostres fonts no són certes? Podrieu aportar 1 prova si-us-plau que vinculi ERC amb Busot?

Anònim Says:
11/1/07 12:08

Que no es pot dir que el rei va matar un os? Que sou monarquics? Que us n'alegrarieu que una web fos eprseguida per psoar-se amb el cap dels opressors?

Anònim Says:
11/1/07 14:47

MADI:
LA TEVA RÀBIA ÉS DIRECTAMENT PROPORCIONAL A LA TEVA FORTUNA!

ilitch Says:
11/1/07 16:08

viam comapnys... sempre diré el mateix, finsi tot el meu cosí que no té ni 13 anys veu que busot és afí a erc, no cal ser superdotat. tampoc us hauríeu d0'alegrar massa d'aquests posts, perquè hi dediqueu bona part del blog, i l'únic que aconseguiu és comentaris de gent no massa pròxima a vosaltres, no?

tot i això ànim que us falta poc per descobrir la veritat, però recordeu que la veritat està allà fora jejeje

Anònim Says:
11/1/07 19:49

Mireia maca has acabat l'ESO?

Anònim Says:
12/1/07 10:04

I tot això amb diner públic. Ai, ai, ai....

Anònim Says:
12/1/07 11:20

Això és el que es dediquen a fer amb diner públic? Quina barra.

Anònim Says:
13/1/07 17:38

els d'erc estan ben contrariats... fixeu-vos en els comentaris de la noticia. un diu que el seu cosi de 13 anys sap que busi ,pels amics, es d'erc. més amunt us diuen que poseu proves. proves que demostrin que busot es manipulat , traginat i pervertit per erc. més proves encara?
tot plegat molt curiós! crec que el fet de col.locar un president espanyol a la nostra generalitat els ha trastocat més del que ho estaven ... si més no , abans tenien discurs polític ara ni això.

ilitch Says:
14/1/07 11:40

ai pobrets rencorosos, he dit jo potser que busi és d'erc? jo he dit que és afí i em reafirmo, no sóc filòleg però crec que això no és el mateix que ser d'erc, o si?

tot i això no està malament que facis servir aquesta aparent contradicció per justificar el teu rebuig a un president espanyol com dius tu... una lògica digne d'admiració company!

i tranquils, que si el tripartit ho fan bé en tindrem per molts anys i això és el millor que ens pot passar a tots, preferiexo un president espanyol que no pas un català de dretes, tu no?

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!