2 de gen. 2007 22:32

RIDAO ES MANIFESTA A FAVOR D'ETA I CAROD EL FA QUADRAR


El portaveu d'Esquerra Republicana al Parlament, Joan Ridao, ha dit aquest matí en una entrevista a Ona Catalana que "qui ha posat més de la seva part en aquest procés de pau ha estat ETA". Afegim des d'aquí que sí, que ha posat 2 morts. Ridao ha justificat aquesta afirmació apuntant que la banda terrorista ha aparcat debats al voltant de la territorialitat, o al voltant de l'autodeterminació -com fa ERC-, per posar sobre la taula la necessitat d'apropar els presos o de legalitzar Batasuna perquè pugui concórrer a les pròximes eleccions municipals. També ha manifestat que "el govern espanyol no hagi fet cap gest".

Mentrestant el conseller de la Vicepresidència i líder d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha fet una crida per condemnar públicament l'atemptat d’ETA a l'aeroport de Barajas i ha instat a donar suport "sense complexos" al Govern de l'Estat per "aconseguir l'abandonament definitiu de la violència". I per demostrar que Carod havia fet quadrar Ridao, aquest ha emès un posterior comunicat en nom d'ERC referit a les declaracions fetes al matí a COM Ràdio emplaçant Zapatero a "continuar el procés de pau" al País Basc, "malgrat la irracionalitat d'ETA".

Dues reflexions que caldria que fes ERC: com queda la treva catalana? ERC no acusava Anasagasti de ficar el nas on no el demanaven?

1 comentaris:

Anònim Says:
3/1/07 01:40

Tempesta de collons al tripartit, la primera de veritat. El president de la Generalitat, l'espanyolista José Montilla, ha obligat el vicepresident Josep Lluis Carod a desautoritzar el portaveu parlamentari d'ERC, Joan Ridao, per haver criticat la passivitat del president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, en el procés de pau. Les declaracions de Ridao han provocat un terrabastall de pebrots, amb els sociates histèrics. Ridao ha declarat a Ona Catalana que qui més ha posat en el procés de pau ha estat ETA, amb l'argument que el grup terrorista ha aparcat debats fonamentals com la qüestió de Navarra i el dret a l'autodeterminació. En canvi, segons Ridao, ETA ha primat altres qüestions com la legalització de Batasuna perquè pogués concórrer a les eleccions municipals i l'apropament de presos a Euskadi. El dirigent d'ERC ha contraposat aquesta actitud amb la de Zapatero, de qui s'ha queixat que "no ha fet cap gest". Montilla s'ha enterat de les declaracions de Ridao alertat per la Moncloa, ens diuen al PSC que per la mateixa vicepresidenta María Teresa Fernández de la Vega. I immediatament ha advertit Carod que si feia costat a Ridao i no se'n desmarcava el fotia fora del govern. El fantasma de l'expulsió del vicepresident ha tornat a sobrevolar palau. Però aquesta vegada Carod Rovira mira per ell, i als primers periodistes que ha trobat els ha deixat Ridao a l'alçada del vetum. Suport total a Zapatero, Montilla encantat, a ERC sorpresos, i Ridao a la cuneta per parlar en públic del que diu tota la direcció republicana en privat.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!