10 de gen. 2007 09:41

SAURA IGNORA ELS MOSSOS QUE FARAN CONCENTRACIONS DIÀRIES DAVANT INTERIOR


Segons informa l'AVUI, els sindicats SPC, CAT i APPAC del Cos dels Mossos d'Esquadra no tiren la tovallola i, a partir de demà, es concentraran cada dia davant la conselleria d'Interior per exigir diàleg al nou titular, l'ecosocialista Joan Saura. "Volem recordar-li que hi ha un conflicte laboral obert i que per solucionar-lo hem de parlar amb ell", va explicar ahir el secretari general de l'SPC, David José.

Una representació sindical es reunirà amb pancartes de dilluns a divendres, des de les deu del matí a les dotze del migdia, a les portes de la seu de Via Laietana. Unes concentracions que, segons els sindicats convocants, tenen un caràcter indefinit fins que "Saura accepti parlar amb els sindicats representatius dels Mossos d'Esquadra, que som nosaltres".

L'SPC, l'APPAC i el CAT, que tenen 7 dels 15 representants del Consell de la Policia, no van subscriure el nou acord sobre les condicions laborals amb l'anterior consellera, Montserrat Tura. Interior va signar el nou conveni amb SAP-UGT, SME-CCOO i l'APESME, que agrupa els comandaments del cos.

En opinió dels sindicats crítics, el successor de Tura també considera com a únics interlocutors vàlids els sindicats de classe, UGT i CCOO, i discrimina els propis del cos policial.

Per això, i després de la manifestació que a mitjans de desembre va atreure més d'un miler de mossos, l'SPC, l'APPAC i el CAT preveuen convocar una protesta a finals de febrer si finalment no aconsegueixen reunir-se amb Saura.

0 Comments On "SAURA IGNORA ELS MOSSOS QUE FARAN CONCENTRACIONS DIÀRIES DAVANT INTERIOR"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!