4 de gen. 2007 14:37

SETZENA DESENTESA: ALCALDES SOCIALISTES CONTRA SAURA


La macrofesta rave il·legal que va començar dissabte 30 de desembre al vespre en un càmping abandonat de Palau-solità i Plegamans encara cueja i ha tocat de ple el conseller d'Interior Joan Saura perquè els Mossos d'Esquadra van considerar imprudent desallotjar un grup tan nombrós i van decidir encerclar la zona amb un dispositiu de seguretat per intentar minimitzar els perjudicis que podien causar als veïns. Resultat: un mort per atropellament tot i els dispositius desplegats.

Saura va declarar davant les crítiques rebudes que la passivitat dels Mossos d'Esquadra era deguda a què la legislació no permetia d'actuar de manera cautelar davant d'aquest tipus de festes i que calia fer una nova llei per regular les raves. I un rave! Només cal que apliqui l'article 164.5 del Nou Estatut que diu que "La Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra té com a àmbit d'actuació el conjunt del territori de Catalunya i exerceix totes les funcions pròpies d'un cos de policia, en els àmbits següents: a) La seguretat ciutadana i l'ordre públic (...)". Per tant la seva conselleria ni va garantir la seguretat ciutadana (va morir una persona atropellada a les immediacions) ni l'ordre públic (ateses les queixes dels residents en una urbanització propera).

Per aquest motiu tres alcaldes del PSC se li han tirat a sobre: Teresa Padrós de Palau-Solità i Plegamans, Pepita Pedraza de Polinyà i Josep Vilaró de Sentmenat que han coincidit en manifestar el seu malestar per l'actuació del Departament que dirigeix el conseller Saura.

2 Comments On "SETZENA DESENTESA: ALCALDES SOCIALISTES CONTRA SAURA"

Anònim Says:
6/1/07 12:48

home , jo en entenc en saura.... si desallotja i s'imposa contra al moviment ocupa i contra les festes raves , per exemple .. no serà tan progre i perdra vots i credibilitat,no? hem de pensar que no tothom es capaç d'ocupar un càrrec de forma legítima , objectiva ni eficient. en aquest cas preval més el deixar fer i no reprimir que la seguretat dels ciutadanst d'un pais

Anònim Says:
6/1/07 12:52

a mi em preocupa la passivitat de la conselleria d'interior encapçalada per joan saura.
fa un parell de mesos tothom feia broma , pensant que els mossos anirien en bici i fumarien porros.
escolteu, doneu un cop d'ull a l'actuació d'aquesta conselleria davant els problemes de seguretat i la descordinació existent amb els mossos. crec que tenim un bon cos policial però si rep les ordres malament o simplement no les rep , miau!

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!