24 de febr. 2007 13:53

PUBLIRREPORTATGES PRO-PSC DUBTOSAMENT LEGALS


El portaveu del grup de CiU a la Diputació de Barcelona, Jaume Ciurana, ha denunciat l’aparició d’un publirreportatge dedicat al món local on tots els entrevistats que hi apareixien eren alcaldes del PSC i ICV. La utilització partidista de les campanyes institucionals de la Diputació de Barcelona per part del Partit Socialista de Catalunya amb El Periódico de còmplice el passat 14 de febrer van fer aparèixer en aquest diari un publireportatge sobre el món local, on es realitzaven diverses entrevistes, totes elles a alcaldes del PSC i d’ICV.

En el ple de la Diputació el diputat del PSC, Antoni Fogué, ha reconegut que el publirreportatge va ser cofinançat per la Diputació i els diversos ajuntaments que hi apareixen. Segons el diputat de CiU, Jaume Ciurana, aquesta és una mostra més de la utilització partidista per part del PSC dels recursos públics. El portaveu de CiU s’ha preguntat si es publicarà un altre publirreportatge amb alcaldes nacionalistes.

En el ple d’aquest matí CiU també ha denunciat la campanya, clarament partidista, que la Diputació ha finançat a l’Ajuntament d’Esplugues sota el lema “Esplugues a les teves mans”. A parer del portaveu de CiU aquestes campanyes vulneren els principis de la llei 18/2000, de 29 de desembre, per la qual es regula la publicitat institucional, ja que s’utilitzen mitjans públics amb l’únic objectiu de reforçar la figura dels alcaldes i alcaldesses de cara a les properes eleccions municipals. “Queda clar”, ha dit Ciurana, “quin és l’objectiu de totes aquestes campanyes endegades pels socialistes: reforçar i donar a conèixer, amb recursos públics, els alcaldes i alcaldesses socialistes per a les properes eleccions municipals del mes de maig. Què potser no hi ha alcaldes d’altres forces polítiques susceptibles d’aparèixer en aquest tipus de publicacions?”.

Una vegada més el socialistes fan un ús partidista dels diners de tots per promocionar els seus candidats. La maquinària propagandística del PSC està a ple funcionament, segons Ciurana, que ha demanat als socialistes que abandonin la publicitat i la propaganda i es dediquin a resoldre els problemes dels ciutadans.

1 comentaris:

Anònim Says:
25/2/07 15:34

típico del psoe, que usa el poder para alimentar su barriga. recuerdan uds casos roldan, barrionuevo, josep m.sala? hoy el nuevo psoe de zapatero y de montilla sigue sus pasos con un estilo mas light, pero al fin y al cabo barriendo para casa.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!