29 de març 2007 01:53

AVUI ENS JUGUEM EL FUTUR DE CATALUNYA


Avui ens juguem el futur de Catalunya com a Nació
. Decidirem si volem tenir un model propi proposat des del Parlament de Catalunya o no. Decidirem, com a catalans, quin és el nostre horitzó. També, quin és el procediment a seguir per mantenir un autogovern potent com el que ens aporta el Nou Estatut, com defensar-lo, com incrementar-lo i què fer si venen maldades de Madrid.

Per aquest motiu, unànimament, l'Estat Major de Tripartit-Watch, sol·licita als partits catalans amb representació parlamentària, i molt especialment a aquells que venen de la tradició històrica del catalanisme polític, això és, Convergència Democràtica de Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya, Unió Democràtica de Catalunya i Iniciativa per Catalunya-Verds [antic Partit Socialista Unificat de Catalunya] que facin un exercici de responsabilitat històrica amb la Nació i votin en favor de les o la proposta de resolució que es presenti al Parlament de Catalunya en defensa del Dret d'Autodeterminació de Catalunya. També ens agradaria que el grup socialista s'hi sumés si és del tot cert que són un partit federal i federalista com proclamen. Per aquest motiu aquí ho deixem escrit per a la Història i per les generacions venidores que segurament ens jutjaran per les nostres accions u omissions. Que prengui nota qui n'ha de prendre.

No tingueu por!

3 Comments On "AVUI ENS JUGUEM EL FUTUR DE CATALUNYA"

Anònim Says:
29/3/07 09:38

La proposta de ERC nomes sera aprovada per ERC. Els de ICV no son catalanistes sino marxistes i amants de les bestioles, CiU no pot votar un document on la posen a parir, i del PSOE, millor no parlar.

ERC ha fet un foc d'encenallls i s'ha asegurat de que el bodrio que presenta nomes sigui acceptable per la seva secta particular.

Anònim Says:
29/3/07 10:38

CiU sigues valenta! Tot i que el text d'ERC es una tifa sectària, retrata'ls !!!

Anònim Says:
29/3/07 11:56

El comportament d'ERC sembla mes enlla del que els cervells dels senzills mortals poden entendre. El seu es un comportament propi de qui no hi es tot, com deien les nostres iaies, o, val a dir-ho, d'algu que no preten fer Catalunya independent sino ridiculitzar i desprestigiar l'independentisme.

Les opcions politiques catalanistes, igual que altres que l'estat considera perilloses, sempre han estat infiltrades per la policia espanyola. Res a criticar, es la seva feina, pero aixo ha produit efectes curiosos: en Lerroux predicava l'anticatalanisme a favor del pobrets immigrants mentre s'enriquia amb els pagaments del Ministerio de Gobernacion espanyol, la explosio de Hipercor va destruir les expectatives electorals de HB a Catalunya, que havia tret molt bons resultats en les votacions anteriors, l'incendi del Scala va permetre a la policia detenir a uns perillosos anarquistes, una infiltracio policial va permetre detenir per delictes autoprovocats els independentistes catalans (entre ells algun actual lider de ERC) abans de les Olimpiades de Barcelona. Per una altra part, l'enteniment entre la policia espanyola i els ex terroristes (cas Pio Moa) ha estat quelcom habitual. Tornant al nostre tema, diversos carrecs de ERC havien estat membres de la difunta Terra Lliure, i van poder tornar a la vida normal en llibertat gràcies a un acord amb el govern espanyol. Va ser gratis la seva reinsercio?

Sense cap ganes d'ofendre ningu, no puc evitar malpensar.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!