20 de març 2007 11:29

VINTISISENA DESENTESA: PUIGCERCÓS ES CARREGA UN DIRECTOR GENERAL AFECTE AL REAGRUPAMENT

Foto: 20minutos

Joan Puigcercós, conseller de Governació, ha decidit cessar el director general de Funció Pública, Joan Plana i Sola, tres mesos després del seu nomenament. Amb tota probabilitat el seu cessament ja constarà en els acords de govern d'avui mateix. Plana ja va treballar a la conselleria de Governació quan l'encapçalava Joan Carretero, durant el govern de Pasqual Maragall, i el nou tripartit va optar per tornar-lo a nomenar.

Des de la conselleria han explicat a Plana que ja no hi compten perquè les prioritats del departament en aquesta legislatura han canviat i perquè hi ha diferències d'"encaix" a l'equip, segons va explicar ell mateix ahir a l'AVUI. Plana considera que durant el seu mandat s'han negociat lleis fonamentals amb l'Estat i que, d'ençà que el van nomenar, la conselleria "ha fet un esforç per definir un model de funció pública nacional". Plana recorda l'aprovació del Llibre blanc de la funció pública .

Segons Plana, que remarca que no se'n va precisament content perquè ell no ha presentat pas la dimissió, aquestes prioritats podrien haver canviat ara. "No vull pensar que el meu cessament té res a veure amb les meves simpaties per Joan Carretero", apunta Plana. L'alt càrrec, nomenat el 30 de novembre, és un dels signants del primer manifest de l'exconseller republicà, Manifest-Esquerra.cat. I no amaga la seva simpatia pel contingut del manifest del Reagrupament.cat que ara impulsa Carretero, crític amb el paper d'ERC al govern. Sosté que seria positiu que la formació posés en marxa un procés de debat intern.

0 Comments On "VINTISISENA DESENTESA: PUIGCERCÓS ES CARREGA UN DIRECTOR GENERAL AFECTE AL REAGRUPAMENT"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati FavoritesCol·labora

Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!