5 d’abr. 2007 00:00

COPY'PASTE A CAN PSC (I): LA LLIBRETETA DEL MONTILLA

Foto: La Comarca d'Olot

Ja van vàries vegades. Al museu dels Sants d'Olot, l'espanyolista José Montilla va estar a punt de deixar tota l'audiència tan garratibada com les mí­tiques imatges religioses de guix fetes a la factoria olotina quan li van posar davant el llibre d'honor. Abans de signar, Montilla va treure una llibreteta de la butxaca i es va posar a transcriure aplicadament la dedicatòria que portava escrita de casa: esperem que no l'ajudin els pares, o l'haurem de suspendre! (Perdó: qualificar com que "no progressa adequadament") ja que encara no hem acabat el curs de progressisme dels senyors Montilla, Carod i Saura. El fotògraf del setmanari "La Comarca d'Olot" es va quedar tan astorat en veure la llibreteta sobre la cuixa presidencial que no va poder sinó immortalitzar l'escena.

Igualment de pasta de moniato es van quedar els regidors de l'Ajuntament de Terrassa que van presenciar la mateixa escena dantesca en la darrera visita de l'espanyolista Montilla a la capital egarenca. El president de Catalunya, senyores i senyors, no sap escriure les dedicatòries en la llengua del país i li han de preparar, com tot el que diu, pensa, imagina i experimenta. La setmana passada el mateix va succeir a l'Ajuntament de Girona abans de l'escridassada al concert del Llach. Aquest és el senyor que els ex-independentistes d'ERC ens han posat a governar sobre nostre.

2 Comments On "COPY'PASTE A CAN PSC (I): LA LLIBRETETA DEL MONTILLA"

Anònim Says:
5/4/07 16:13

Por lo que veo es práctica común del señor Montilla lo de que le escriban los guiones. Será el guionista de Buenafuente todavía?en su segunda visita como Presidente que fue en Sant Cugat, también cogió la libretilla y copió (porque no podía calcar) la dedicatoria en esa lengua tan desconocida para él (Monti, a por el C que tu puedes!) en el libro de honor en la inauguración del Centro Popular Andaluz y en el libro de visitas del Ajuntament.

5/4/07 16:59

Efectivament, en DUES ocasions va el nostre president (Déu meu, quin mal fa dir el nostre president) tant al Centro Popular Andaluz com al llibre de visites de l'ajuntament de Sant Cugat va recorrer a la "xuleta". això em porta a una reflexió...Tots sabem que aquest inefable estadista que es diu Montilla de Iznajar I no compte ni amb el títol de batxillerat...veient el seu estil i maneres...és que ni a base de xuletes o copiant amb males arts no va ser capaç d'aprovar els estudis?? EL QUE PASSA A CATALUNYA ES UNA VERGONYA!

El últims seran els primers al regnde del Senyor...A Catalunya, ELS PIJTORS seran els primers...

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!