19 d’abr. 2007 00:00

directe.cat: INFORMACIÓ AMB INDEPENDÈNCIA?


Que surti un nou mitjà digital en català i independentista sempre és una molt bona notícia i des de Tripartit-Watch ho celebrem, de tot cor. Estem parlant de directe.cat dirigit pel simpatitzant de les JERC Joan Camp, creador també, del Racó Català.

El que no és tolerable sr. Joan Camp és que s'autoproclami com un mitjà d' "informació amb independència". Perquè no cola. Això ens recorda, el cas del difunt Busot -assassinat pel vostre president Montilla-, que s'autoproclamava independent fins que TWT i SCS vam desmuntar l'engany de l'autoproclamada independència del suposat confidencial, ja que venia directament fet per la secretaria de comunicació d'ERC (Uriel Bertran) i el grup parlamentari republicà al Congrés dels Diputats.

A vostè, sr. Joan Camp, li ha passat el mateix que a Busot, i sembla que és ja, la segona vegada que cau en el mateix parany. Poder ha volgut córrer massa. L'Uriel Bertran necessitava un mitjà digital afí a ERC abans de les muncipals a internet. Això no és censurable. Però no ens vengui que són un mitjà independent, per favor. Repetim, no cola. Què ens en diu d'això sr. Joan Camp:

1. El registrant del domini és el Clan de l'Avellana d'ERC (Avellana Digital SL, que entre d'altres confecciona la web oficial d'ERC).

2. link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="RSS 2.0 JERC" href="http://www.directe.cat/sindica"

Sí, sí, ja hem vist que han rectificat el codi font de la pàgina, però se'ls ha escapat que el seu "independent" mitjà surt directament de la secretaria de comunicació de les JERC dirigida per un altre busotaire reconegut, en Daniel Casanovas. Era obvi que havien de fer alguna cosa després de que els sociates els xapessin Busot sota pena d'expulsar-los del govern. Però en fi. La captura de pantalla no enganya, li recomanem precaució amb el que escriu no torni a posar nerviós al senyor d'Iznàjar i, el senyorito no és dels que avisa 2 cops.

1 comentaris:

Anònim Says:
19/4/07 15:34

No aprenen aquests jerkis!

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati FavoritesCol·labora

Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!