11 de maig 2007 11:11

INVESTIGUEN ERC PER DELICTE ELECTORAL


Segons ha informat aquest setmana El Singular Digital, la federació de Barcelona d'Esquerra Republicana (ERC) va organitzar una festa amb inflables on repartia material de campanya el passat dissabte dia 5 al matí a Barcelona a la confluència de Passeig de Sant Joan amb Còrsega. A l'acte, hi havia una pancarta on es demanava explícitament el vot per Esquerra, fet que xoca de ple amb l'essència d'una campanya electoral i contrari als articles 50 i 53 de la Llei Orgànica del Règim Electoral General (LOREG) que impossibilita demanar el vot i la captació de sufragis per qualsevol candidatura en el període comprès entre la convocatòria formal de les eleccions i l'inici legal de la campanya (avui mateix). Per tant, ERC hauria començat la campanya electoral 5 dies abans del previst per la llei, indicant la seva desesperació en el sentit de la més que probable davallada que patiran al cap i casal de Catalunya.

La Junta Electoral de Zona ja ha estat advertida d'aquesta incidència i serà l'encarregada de valorar si l'actuació d'Esquerra ha estat contrària a Dret en la reunió que té prevista el proper dilluns pel matí.

1 comentaris:

11/5/07 03:11

Joan Miquel Nadal, alcalde de Tarragona, a l'abril, a la presentació de l'alcadable de CiU per Altafulla va demanar el vot per CiU, dient tot seguit "que ja se que és il·legal demanar el vot".


Podrieu fer-ne una noticia també...

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!