30 de jul. 2007 13:05

EL PSERC CONTRA CARRETERO (III)

Foto: Ministerio de Administraciones Públicas

Us ho vam explicar en exclusiva el dimarts 12 de juny quan informàvem dels moviments coordinats del binomi Nicaragua-Calàbria (PSERC) per aturar Reagrupament a la carreteril Cerdanya. TWT no ha errat.

Segons hem pogut saber alguns militants del PSC de Puigcerdà s'estan replantejant la continuïtat del seu cap de llista, Ramon Serra. La discrepància entre els militants i simpatitzants i el candidat s'ha incrementat amb la decisió de Serra d'acceptar l'oferiment de l'equip de govern d'ERC per ser un membre de l'executiu local. En aquest aspecte, Serra va explicar en el seu dia que aquest canvi de decisió venia donat per la negativa del seu partit que el PSC de Puigcerdà tingués representació en el Consell Comarcal. Serra atribueix el nomenament dels consellers socialistes a una decisió que s'ha fet seguint les directrius provincials del partit, i "sense comptar amb l'opinió del territori".

L'argument de Serra és que els dirigents del PSC van decidir posar consellers afins al pacte amb CiU al Consell només amb l'objectiu de fer el buit al sector d'ERC que és més afí al moviment intern dels republicans anomenat Reagrupament.cat, impulsat per l'anterior conseller Joan Carretero.

Per la seva banda, els republicans col·loquen a la Diputació de Girona a Jaume Sitjà, que s'estrena en les institucions i fins ara només ha estat president del partit a Girona, i li treuen la vicepresidència a Joan Planella, alcalde de Puigcerdà, relegant-lo a ocupar la presidència de Xaloc (Xarxa Local de Tributs) pels conflictes amb la direcció d'ERC arran de la seva relació amb l'exconseller Joan Carretero.

0 Comments On "EL PSERC CONTRA CARRETERO (III)"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!