9 de jul. 2007 01:48

QUÈ AMAGA JOAN RIDAO?

Foto: El Singular Digital

La Fundació Josep Irla, dirigida per Joan Ridao, té anualment el doble de pressupost que la suma de les fundacions de la resta de partits catalans juntes d'acord amb l'entrada d'aquestes subvencions i la sortida que se'n fa de les mateixes; és a dir, entra molt i surt poquet.

En altres posts anteriors, si recordeu, ja haviem parlat dels sospitosos afers econòmics d'ERC fent especial menció de la Fundació d'ERC dirigida pel sr. Ridao, que també és portaveu d’ERC al Parlament i serà el candidat del partit a les generals. Ara que Ridao s'anirà a Madrid és el moment de veure com se les gasta a la Fundació que dirigeix en l'anunciada investigació que vam prometre la setmana passada.

A part dels 112.444,44 € anuals, la Fundació Josep Irla rep més calers via DOGC, en el que és un clar exemple de sobrefinançament.

Alguns exemples:

La Fundació Irla rep 3.500 € per la realització d'un estudi sobre la influència dels discursos de les ONG catalanes en la societat i en els partits polítics

Denegació de subvenció per part del Departament d'Educació a la Fundació Josep Irla per manca de documentació i actuació no inclosa a les bases del concurs

La Fundació Josep Irla rep 60.000 € per difondre la llengua catalana en tots els àmbits, especialment el comercial i professional d'acord amb un conveni signat després d'entrar ERC al govern de Catalunya amb el primer tripartit

La Fundació Josep Irla rep 4.000 € per finançar unes jornades


Destacariem també la reforma del web de la Fundació, que va rebre una subvenció de 12.000 € però el cost real a ulls de qualsevol entenedor de la mateixa no supera els 300 €. ¿On han anat a parar els 11.700 € restants sr. Ridao?

I ja posats amb les cosetes d'Internet, perquè no ens explica el DOGC aquest nou invent de la seva Fundació que és pagar-se les coses del partit amb diner públic? Anem a pams. El 2 de juliol es va estrenar a internet la enciclopèdia interactiva d'Esquerra Republicana de Catalunya feta per la Fundació del sr. Ridao. A més d'estar finançada amb les dotacions anuals de diner públic que rep la Fundació, memoriaesquerra.cat també rep subvencions directes del Montilla i del Saura. Però per què no hi diu res al respecte el DOGC?

Quina comptabilitat porta de tot plegat el sr. Ridao? Abans de fugir a Madrid ens ho podria explicar.

4 Comments On "QUÈ AMAGA JOAN RIDAO?"

9/7/07 14:11

Vaia tela si la merda web de memoria esquerra la fa qualsevol per 200 euros, ja em diràs perquè els han de donar 12000 euros de subvenció, després es fot els dinars que es fot aquest en Ridao amb tot lo que li sobra qui no menjaria bé cada dia.

Anònim Says:
10/7/07 10:19

Dieu que la web rep diners del Saura i el Montilla. Mirant els logos veiem que del Saura sí (Programa per al Memorial Democràtic) però del Montilla no. L'altre logo és del Departament de la Presidència però a sota posa Secretaria de Coordinació Interdepartamental. Aquesta secretaria ja no existeix. Existia la passada legislatura. I sabeu qui era el Secretari? L'Apel·les Carod!

Toni Piqué Says:
10/7/07 17:08

Bé, amics. Sou ben brillants!
http://penyayatoure.blogspot.com/

Anònim Says:
11/7/07 09:23

Per saber més de la guerra interna a ERC, llegiu: http://elies115.blogspot.com

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!