13 de set. 2007 14:31

LES CORRUPTELES DEL PP CATALÀ (AFER REDWATER)

Foto: Pedro Figueiredo, Rafa Luna, Josep Piqué i Miquel Àngel López Mallol

El nom de Pedro Figueiredo, Pedrito per als qui hi tenen més tracte, mai hauria aparegut a les pàgines de política si no que la seva vida es va creuar amb Rafa Luna, secretari general del PP de Catalunya fins que Dani Sirera no disposi el contrari, que ho farà. Fins ara Rafa ha resultat ser un polític ingnífug, que ha aconseguit sobreviure a les diverses nits dels ganivets llargs que, periòdicament, assolen el PP de Catalunya. Però a partir d'ara ja ho veurem. A Rafa en realitat el que li interessa és que ningú li toqui la plaça de cap de llista al Parlament per la demarcació de Tarragona. I que ningú toqui al seu protegit, en Pedrito. Després de mirar-se fixament als ulls, Pedrito i Rafa van decidir que farien causa comuna a la vida.

En Pedrito no té ni idea de política. Només cal preguntar-li alguna cosa senzilleta i esperar la resposta. A l'època del pacte entre el PP i CiU se li va buscar una feina al Port de Tarragona, presidit pel convergent Lluís Badia, que va tenir la innocència de perdonar la vida a tots els sociates que hi treballaven, en ares de la concòrdia, els mateixos que anys més tard li van fer la pell. En Pedrito mai no anava pel port, allò no feia per ell, tot i que pel que sembla contemplar els fornits estibadors en ple treball, ben suats, li agradava força.

En Pedrito va anar de regidor per Roda de Barà, el municipi costaner on també viu Rafa Luna, curiosament a la mateixa casa que en Pedrito. Com a regidor, en Pedrito va ser elegit vicepresident del Consell Comarcal del Tarragonès, en un cas de compliment ortodox del principi de Lawrence J. Peter: "En una empresa, entitat o organització, les persones son promocionades a llocs de més responsabilitat fins que arriben al nivell d'incompetència".

Al PP tothom feia la vista grossa, perquè el Rafa era el secretari general i, especialment a la època de Josep Piqué, tothom sabia que tenia barra lliure mentre no es fiqués en les coses del malaurat "jefe", com li deien; la seva missió era netejar la merda interna del partit, que al Piqué tant se li'n feia perquè havia de parlar amb la Condolezza Rice i no estava per foteses de seccions locals. El Pedrito, que es veu que encara no havia esgotat el principi de Peter, va continuar fent carrera: Candidat al Senat del PP per Tarragona (!!!), i després secretari provincial del partit, càrrec que encara ostenta.

Però no en tenia prou. A en Pedrito li agrada viure bé, i per això va començar a col·laborar amb una immobiliària, el Grupo Redwater, que construeix molt a la localitat tarragonina d'Els Pallaresos. Va ser llavors que es va comprar un BMW. En aquest municipi, de passat polític tempestuós, el regidor del PP, que també és de l'ambient, posat a dit pel Pedrito, va donar suport a una extranya moció de censura la passada legislatura: PSC, ICV i PP van fer fora un equip de govern de CiU i ERC que estava en minoria. El PP va recolzar un candidat a alcalde que era d'ICV, que va acabar expulsat pels seus i que a les últimes eleccions es va presentar pel PSC. Molt bonic tot plegat. Però Redwater és Redwater...

Fa vuit anys que en Pedrito és regidor per Roda. Però tants anys de servei no li han servit per guanyar-se la confiança del seus conciutadans. A les ultimes municipals, CiU va guanyar amb sis regidors, el PSC en va treure cinc i el PP decidia amb dos. En Pedrito va donar suport, com estableix la doctrina del seu partit, a la llista més votada. Però a canvi es va demanar Urbanisme, la part golafre d'un municipi de costa, i a més ser el responsable de les compres de tot l'ajuntament. En Pedrito no ha vist un planejament urbanístic en sa vida, però això qué hi fa? En Pedrito s'acaba de comprar un altre BMW. I ara donarà suport a una moció de censura que, amb els vots del PSC, el farà alcalde a ell, que té dos regidors.

Aquí també convé parlar de Miquel Àngel López Mallol, el president provincial del PP de Tarragona, l'home que incrementa el seu perímetre sense límit conegut i que ha autoritzat la moció. L'etern candidat del PP a Reus, que tampoc ha aconseguit superar el topall de tres regidors malgrat que s'ha presentat quatre o cinc vegades, té una cosa en comú amb el Pedrito: el Port de Tarragona. El Pedrito està en nòmina del port (una altra cosa és que hi treballi), com ho està el fill de López Mallol. I al port de Tarragona hi manen, i molt, els socialistes.

Per què en Pedrito creu que el model de ciutat que va recolzar fa dos mesos ara no serveix? Què ha canviat? Per què PP i PSC fan un pacte tan estrany? Què comparteixen? Quant falta per a que en Pedrito s'hagi de tornar a comprar un BMW, que és el ritme que marquen els canvis en la seva vida? I, la més important: A Rafa Luna li haurem de dir alcaldessa?

11 Comments On "LES CORRUPTELES DEL PP CATALÀ (AFER REDWATER)"

Anònim Says:
13/9/07 15:05

Crec que seria més interessant que fessiu alguna referència més a Sirera i no tant als quadres territorials del PP. Al cap i a la fi, en Sirera tindrà alguna cosa a dir a les eleccions de la primavera vinent, no?

Anònim Says:
13/9/07 17:01

Ja era hora que algú li aixeques les faldilles al Pedrito i al Rafa, les corrupteles de Redwater son conegudes i que el Pedrito està pel mig també. Gràcies Tripartit Watch per mostrar la la veritat i el camí. Prou d'imPPostors!!!!!

Anònim Says:
13/9/07 17:02

Per cert Roger, no siguis curt, el Rafa Luna no és un càrrec territorial del PP de Catalunya, n'és el secretari general!!!!!

Anònim Says:
13/9/07 18:20

El senyor Miquel Àngel López Mallol és regidor des de... 1983!!!!!!! UN ESCÀNDOL!!! I cap de llista des del... 1987!!!!!!! UN SÚPER ESCÀNDOL!!!! I ojo, que el màxim que ha fet son quatre regidors! I a sobre va baixar, ara en té tres!!!! Impresentable.

A qui li pot estranyar que faci la vista grossa amb les corrupteles del Figueiredo i el Rafa Luna. Això és pecata minuta per ell. Això es renovació de la classe política? Això no és ser un xupotero i eternitzar-se en el càrrec? Nomès vol ser regidor per anar a la diputació, ara és vicepresident, i xuclar del bote. Està tan gras que no pot parlar sense esbafegar.

Reus mereix més!!! Canvi de candidat JA!!!!!!

Anònim Says:
13/9/07 23:37

Timbaler, no em referia a en Rafa Luna, sinó a l'altre personatge que TWT cita...

Anònim Says:
14/9/07 11:19

i les boníssimes relacions de redwater i del PP de rod amb directius de caixa terrassa a Roda de barà.... hi ha més merda ....

Anònim Says:
16/9/07 00:35

Al señor Sirera no creo que todo este escandalo le interese ya que las elecciones estan tan proximas, lo que tendria que hacer es un tiron de orejas al tal FIGUEIREIDO y una patada al tal Luna por la forma tan marrana que han tenido de hacer las cosas en Roda de Bara, era votante PP ahora no..

Anònim Says:
17/9/07 15:43

Creo que no sabéis na de na, o muy poco,el Pedrito se fuó la pasta del PP de Tarragona de la útimas elecciones y Mallol no tuvo co.... de hecharlo, Rafi, su nnovio se cabreó con Mallol y un poquitin con Pedrito,pero este último hizo las paces con su protegido comprándole una moto con el dinero que le saco a un candidato a la concejalía del PP de Roda, además está otro constructor llamado Jovani que financia las juergas de Pedrito. Habrá más

Anònim Says:
17/9/07 20:20

ME GUSTARIA QUE ALGUIEN ME PASARA MAS INFORMACION SOBRE EL CASO REDWATER, NO ENCUENTRO NADA QUE RELACIONE AL PEDRITO CON ESTE GRUPO.

Anònim Says:
19/9/07 15:52

trobo sexista i homòfob les conyetes diverses sobre la vida de la gent... critiqueu el que vulgueu, però enfotre-se'n de la gent per les seues preferències sexuals us fa perdre rigor....
una mica de respecte

Ricardo Santiago

26/11/07 12:19

López Mallol tiene 4 concejales en Reus; no 3 como afirma esta web. Lo de Pedro... pues la verdad, un partido serio y buen gestor como el PP debería deshacerse de tal persona que ensucia al PP y la defensa del liberalismo-conservador.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!