3 d’oct. 2007 14:09

ELS JERC ES BATASUNITZEN?


Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra van detenir abans d'ahir Josep Maria E.V., de 18 anys i amb domicili a Cànoves (Vallès Oriental), i Jordi G.F., de 18 anys i veí de La Garriga (Vallès Oriental), tots dos de nacionalitat espanyola, en relació amb l'enviament d'un paquet amb amenaces de mort al president de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía, Albert Rivera.

Els fets es remunten al 20 de setembre, quan, al domicili del sr. Rivera es va rebre un tros de suro amb una foto seva i una bala de calibre 9 mm incrustada al front i tacada amb pintura vermella simulant sang. A l'escrit que hi havia al dors del paquet se l'instava a abandonar Catalunya amb amenaces de mort.

Ahir, i fruit de la investigació, es va procedir a la detenció de les dues persones sospitoses de l'enviament, que van resultar ser militants de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya. Posteriorment, es va escorcollar el domicili dels detinguts i es va recuperar tota la informació pertinent al cas, tant el material físic emprat com l'informàtic. Un cop posats a disposició del jutjat de guàrdia de Granollers, aquest ha decretat llibertat provisional amb càrrecs i mesures cautelars pels dos imputats.

Per la seva banda, el conseller d’Interior, Joan Saura, va informar als líders d’ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira i Joan Puigcercós, de qui eren els acusats. Davant aquesta situació, Joan Puigcercós es va fer responsable de l'actuació dels seus vailets en telefonar Rivera per disculpar-se i informar-lo que als dos detinguts se’ls obriria un expedient que podria culminar amb l'expulsió del partit.

3 Comments On "ELS JERC ES BATASUNITZEN?"

Anònim Says:
3/10/07 15:04

A mi aquest botifler me la sua, que en penseu de l'aeroport que volíem i que ara tenim?

Pd. Gran falta d'estil per part de les JERC

Anònim Says:
3/10/07 15:07

gran felip puig air a tve2

Anònim Says:
3/10/07 19:33

És el mínim que es pot esperar del senyor Puigcercós, que faci fora a personatges de les seves files que persegueixen la llibertat d'expressió.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!