19 d’oct. 2007 15:21

LA GENE ADOCTRINA SEXUALMENT ELS MENORS


La Generalitat de Catalunya (el Departament de Salut dirigit per Marina Geli concretament) ha tingut una nova iniciativa per l'adoctrinamient sexual dels nens de primària i ESO. Us deixem aquest article d'opinió d'una experta en la matèria:


La Generalitat, el sexe oral i la masturbació
per Isabel Viladomiu

Psicòloga Clínica
(Associació Catalana d'Estudis Bioètics)


Quins ningú s'espanti pel que llegirà a continuació! Són alguns dels missatges que la Generalitat de Catalunya des del seu Departament de Salut divulga amb 400.000 fullets que seran repartits als col·legis. 200.000 pels nens de primària i 200.000 pels joves d'ESO. Per als més petits i en forma de còmic se'ls explica que és natural que tinguin curiositat per a saber com és el seu cos. Els explica: "la sexualitat la pots viure de maneres molt diferents amb mirades, carícies, petons, desitjos d'estar amb una persona. També la pots viure explorant el teu cos, tocant-te i donant-te plaer o gust amb la masturbació. No us heu de sentir diferents per practicar-la, ni per no fer-lo. Masturbar-se és tan natural en nens com en nenes". A continuació els ensenya la higiene dels genitals i els anuncia que en un futur no molt llunyà desitjaran tenir relacions sexuals. "En aquest moment recorda usar el preservatiu per a evitar infeccions de transmissió sexual (ETS), la SIDA i els embarassos". Apareixen dibuixos de nen-nena, nen-nen i nena-nena per explicar l'enamorament. Al final hi ha un vocabulari en el qual trobem la definició de totes les paraules referents a la sexualitat, inclòs el sexe oral, descrit amb tots els pèls i senyals. Encabat, una sopa de lletres perquè els quedi ben gravades a la memòria les paraules utilitzades.
El fullet pels de l'ESO va més enllà. A ells se'ls diu que la masturbació no els pot fer cap dany i se'ls inicia en la desorientació sexual així: "Tinc fantasies eròtiques tant amb nois com amb noies vol dir que m'agraden les persones del mateix sexe? sóc gai o lesbiana? Més endavant "fes l'amor sense penetració… amb preservatiu… o amb sexe oral". El fullet els ensenya a posar-se el preservatiu per a ell o per a ella il·lustrat amb dibuixos, després un glossari i per a finalitzar uns mots encreuats. No puc expressar el que sento davant aquesta iniciativa. La finalitat d'aquests fullets està molt clara. Un nen pervertit és un nen perdut, esclau dels seus instints, si Déu no ho hi posa remei clar! Si està perdut és manipulable en tot i aquest és el desig dels nostres governants. És la lògica del poder: pa i sexe. Sóc mare i em sento mare de molts més. Què passarà amb els nostres nens i els molts immigrants que hi ha a Catalunya? Podran els seus pares contrarestar aquesta perniciosa propaganda sexual? Per quina raó la Generalitat s'excedeix en una funció que no li correspon? Per quina raó els pares, que encara que siguem dolents volem coses bones per als nostres fills, no ens aixequem davant tanta mentida i perdició?

L'adolescència és una etapa difícil i els nens són molt vulnerables no seria molt millor proposar-los metes altes de respecte cap a la seva persona i companys en comptes d'abocar-los a un ús sexual amb l'única finalitat a obtenir plaer?

1 comentaris:

Anònim Says:
20/10/07 17:49

Voleu dir que aquest material el nessessiten els nens i nenes de 10
(http://www.gencat.net/salut/depsan/units/sanitat/pdf/amitambe.pdf) a 16 anys (http://www.gencat.net/salut/depsan/units/sanitat/pdf/festelteu.pdf)?

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!