17 d’oct. 2007 09:00

L'EXÈRCIT DE CATALUNYA

© Tripartit-Watch per a www.mossosdesquadra.com

A Tripartit-Watch sempre hem tingut clar que l'Exèrcit de Catalunya té dues branques: la civil, que és el Barça, i la militar, que és el Cos de Mossos d'Esquadra (CME). A TWT ens estimem amb delit el nostre exèrcit.

El Barça, ara per ara, està en bones mans i no hem de preocupar-nos gaire fins a final de temporada.

Pel que fa al CME, a TWT estem en alerta des de l'època de la Tura. Amb la formació del Tripartit-2 i la cessió als comunistes de les competències de seguretat ciutadana (amb els esbirros Saura i Boada al capdavant) hem près un posicionament claríssim en defensa del nostre projecte de policia integral catalana i, sempre que hem pogut, hem recolzat la nostra policia davant els atacs soferts des de la mateixa conselleria d'Interior que han provocat una triple fractura de confiança: entre els Mossos d’Esquadra i els seus comandaments, entre la societat catalana i la policia del país, i, finalment, posant en crisi un dels pilars bàsics del nostre projecte de reconstrucció nacional.

Per aquest motiu, a TWT ja fa temps que vam decidir, amb la nostra humil contribució, recolzar els companys que realitzen el magnífic portal no-oficial www.mossosdesquadra.com, des d'on ja disposem del nostre propi espai que mirarà d'aportar fotomuntatges com els que il·lustren aquest article amb la finalitat d'ajudar tant als agents del CME com la societat civil catalana en recuperar la confiança en la seva policia i el reconeixement social del servei que fan les 24 hores al dia els 365 dies a l'any els nostres Mossos.

ENDAVANT MOSSOS!

0 Comments On "L'EXÈRCIT DE CATALUNYA"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!