27 de nov. 2007 23:56

JOAN SAURA: cap de premsa dels nazis





Per veure-ho i no creure-s'ho. Xoan Saura ja va donar mostres que és incapaç de caminar i alhora mastegar xiclet quan va dir que a la conferència del nazi antisemita David Duke hi aniriem Mossos de la secreta per gravar-la i, al mí­nim missatge racista, interrompre l'acte i detenir-los a tots. Algú s'imagina els Mossos entrant a la sala amb un trí­pode i una càmera a coll i dient "Hola, som de la secreta, vení­em a filmar l'acte". Agents de la secreta, cremats per sempre!!!!

Els professionals estan que trinen i no veuen el dia de treure's de sobre al Saura, al Delort, al Boada, a l'Olmos i a tota la patuleia que els ha caigut a sobre.

Però el que us volem explicar encara és més fort. El nazi Pedro Varela Geiss, propietari de la llibreria Europa, va externalitzar el seu gabinet de comunicació en la cap de premsa del departament d'Interior, flower power Anna Oliva. Per tal d'impedir que a la roda de premsa de Duke i Varela s'hi colés algun feixista d'aquests que es fan dir antifeixistes, els d'Interior van pensar que havia de ser Oliva qui fes el filtratge d'accés. "Clar, com que és periodista, els coneixerà a tots", devien pensar. De manera que aquí­ teniu a Flower Power Oliva decidint qui entrava i qui no a la roda de premsa dels nazis, no fos cas que Varela i Duke rebessin algun mastegot.

Clar, com que és impossible que Oliva conegui tots els periodistes del món, es van produir algunes injustícies notables. La pregunta és: Què fa la cap de premsa d'Interior decidint qui entra i qui no en una roda de premsa que organitzen uns neonazis?

5 Comments On "JOAN SAURA: cap de premsa dels nazis"

Anònim Says:
28/11/07 01:03

HAs de pensar que el 2005 els antifeixistes es van colar a l'acte i més d'un nazi va acabar calent! XD

Tancarem la Llibreria Europa!

Fem mobbing al feixisme!

Anònim Says:
28/11/07 11:00

Els d'abans sí que en sabiem.

Anònim Says:
28/11/07 16:17

he vist la última ( que no derrera) cagada? ha votat en contra la llei que ell mateix impulsa!

Anònim Says:
28/11/07 18:36

Jo penso que s'hauria d'haver deixat fer, no perquè cregui en la causa nazi, si no per la llibertat d'expressió, i que amés a més es feia en privat. El que si que s'hauria d'haver aturat amb una fermesa draconiana, era el saqueig pseudo-antifeixista de fa uns dies. Saura deixa de protegir el teu electorat, i defensa el poble català!

P.d'A.P

ecs amb ics Says:
28/11/07 23:57

Vèncer o convèncer?.
No seria millor treballar pel país, i intentar fer pinya?.
Els de les Espanyes, veient aquest bloc, de ben segur que ens veuen com una nació dividida i que tan sols ens alegrem de les desgràcies dels altres...catalans.
Menys partidismes, i més fer país!

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!