17 de nov. 2006 15:09

AMENACES DE MORT A SALVADOR SOSTRES


Foto: Fundació Catalunya Oberta

Salvador Sostres diu que s’ha vist obligat a retirar articles del seu blog degut a amenaces de mort. Si això no fos suficient, aquesta nit ha estat en vetlla pel seu barri netejant les pintades ofensives que li han fet aquests energumens totalitaristes. Presumiblement les amenaces no provenen d’oients de la COPE aquest cop sinó d’imbècils progressistes, catalanistes i d'esquerres.

El Sostres fa literatura, tant si parla de noies com de restaurants com de política. El seu llenguatge no és el dels convencionalismes a l’ús, i un dels seus recursos habituals és la hipèrbole duta fins a les últimes conseqüències, amb la intenció de despertar consciències. Un dels textos retirats n’és un bon exemple. Com que ha estat reproduït ja a diversos llocs, no vindrà d’un:

Hi ha el discurs que el Mas ha perdut les eleccions pel devedé, pel pacte amb el notari o perquè jo em prengués tòfona blanca el dia electoral. És un discurs que cada dia arrela més, buscant culpables dins de Convergència. La divisòria estava clara, per a qualsevol persona que superés el nivell borderline: o tripartit o Mas.

Si algú en nom d’un devedé o d’una acta notarial o d’un repàs de tòfona blanca ha decidit vendre el país i no anar a votar o votar en blanc o votar Esquerra, deixa’m dir-te una cosa: ets un fill de puta, o una filla de puta. Aquest és el resultat, Montilla president. Ets un/una fill/filla de puta que has venut el país per un prejudici. Ets una rata. Ets un/una miserable. No em parlis de democràcia, ni de vot lliure, ni de respecte. Quin respecte? Montilla president? Vés i caga.

Si tu volies el tripartit, res a dir. Si tu volies Montilla president, felicitats, has guanyat! Però si ets catalanista, si estimes Catalunya i has votat Esquerra o en blanc o Iniciativa ets un analfabet o un fill de puta, i volia dir-t’ho.

Si és així has venut el país a l’enemic a canvi del teu prejudici: ets un fill de puta, rata covarda, i ja sé que alguns em diran que insulto, però qui ven un país a canvi de poder o per pura tonteria no és insultar-lo dir-li que és un fill de puta, és definir-lo: ho torno a dir, ets un fill de puta.? Catalunya necessita una certa dosi, una molta dosi, de dir el nom de cada cosa. Comencem-lo a dir, comencem-lo a dir amb totes les lletres, perquè ja està bé miserables que van creixent amb la complicitat del nostre silenci.

No tinguis vergonya de dir-li “fill de puta”. Igual la vergonya la té ell quan et sent i deixa de vendre el país, i ho deixa de ser.

No es pot llegir aquest article com si fos un editorial de l'AVUI. Això és literatura, i no hi arribaran mai. En un moment delicat a tota Europa en defensa de la llibertat d'expressió, ara als talibans se'ls hi uneixen els progressistes, catalanistes i d'esquerres. Era d'esperar.

Restem a l’espera que les mostres de suport i les manifestacions en defensa de Pepe Rubianes es produeixin ara per Salvador Sostres.

0 Comments On "AMENACES DE MORT A SALVADOR SOSTRES"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!