16 de nov. 2006 21:48

CIUTADANS-PARTIDO DE LA CIUDADANIA LLOA ERC PER FER MONTILLA PRESIDENT


Foto: Heraldo


El líder de la plataforma espanyolista Ciutadans, Albert Rivera, ha lloat el president d'ERC, Josep Lluís Carod, pel canvi que està imposant al partit republicà després d'aliar-se amb el candidat del PSOE, José Montilla, per fer-lo president de la Generalitat. En una entrevista a la Terribas, Rivera ha aplaudit el canvi de discurs d'ERC, amb el pas a segon terme de la defensa de la identitat catalana i l'interès per la gestió, i ho ha vinculat a la influència que està representant la irrupció dels espanyolistes d'esquerres al Parlament català. Rivera no ha fet referència de forma inexplicable a les declaracions més explícites que les de Carod que ha fet el secretari general d'ERC, el milhomes Joan Puigcercós, renegant en públic en un diari gratuït del nacionalisme català que li ha donat tants vots. "Jo tampoc sóc nacionalista", va declarar.

6 Comments On "CIUTADANS-PARTIDO DE LA CIUDADANIA LLOA ERC PER FER MONTILLA PRESIDENT"

Unknown Says:
16/11/06 23:53

Ja es l’últim que em faltava per escoltar, un espanyolista aplaudint en carod.

Anònim Says:
17/11/06 09:00

És normal. Si jo fos ell i pensés com ell, també lloaria la política carodiana i d'erc.

Anònim Says:
17/11/06 10:51

ERC cada vegada més espanyola

Anònim Says:
17/11/06 19:23

Que forma tan grotesca de manipular...

Si no os encerrarais tanto en vuestro cascarón, os dariais cuenta de que ante la inmensidad del universo, los nacionalismos son un absurdo.

¿No sería maravilloso que todos compartiesemos una lengua para podernos comunicar de la forma más efectiva? ¿Que al conocer a alguien nos fijasemos en las ideas que ha cultivado por sí mismo y no le juzguemos por si come pan con tomate , tortilla de patatas o arroz tres delicias, por si vive en mi edificio o en el de al lado? ¿No sería bello poder juzgar a las personas por las personas y no por cosas tan aleatorias como el lugar de nacimiento o la forma de sentarse para comer?

Y hablo en castellano porque sé que es la lengua que más gente entenderá cuando llegue a este blog (y vosotros también lo sabeis, pero preferís la pedantería). Si todo el mundo hablase esperanto, pues esperanto. Si los lectores dominasen el inglés, pues inglés. ¿Qué importa la lengua que utilizo cuando explico a alguien por qué brillan las estrellas? La información ha de ser lo verdaderamente importante, no el envoltorio.

Anònim Says:
17/11/06 22:50

molt bé brúixol, et toca aprendre xinès-mandarí, quan en sàpigues torna per aquí i explica'ns que tal ok?

Anònim Says:
17/11/06 23:44

Si este blog fuese leído mayoritariamente por chinos y yo supiese chino, escribiría en chino. Sería lógico, ¿no?. Y si no sé chino, pues en la lengua que conozco o en ninguna.
Pero este blog dudo mucho que se lea en China. El grueso de los lectores procederá de Cataluña y del resto del estado. Todos ellos tienen ¡oh que bien! una lengua común que dominan perfectamente.

Pero bueno, sois libres. Si preferís limitar el mensaje a 10 millones de personas en lugar de 400 millones. Si preferís reivindicar 32km^2 en lugar de los 530 millones de km^2 que tiene la Tierra... Yo a eso le llamo egocentrismo, pero bueno, cada uno es como es.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!