10 de nov. 2006 01:58

ONADA DE CARTES D'ESQUERRA

Font: TRIPARTIT-WATCH TEAM (TWT)

Esquerra està aquests dies desbordada de cartes de la militància acusant-los de regalar la presidència a Montilla
i això és el que contesten, el que no sabem és si a la part de darrera els demanen una contribució al partit.

Qui ens ha facilitat la carta comenta el següent:

"Trobo que donen un raonament molt "profund i professional" per justificar el tripartit. Si aquest pacte de tripartit es fa només per les accions socials i per les actuacions sobre les classes mitjanes, tal com diuen, per començar, CiU va ser qui va treballar més aquest sector, que no siguin mentiders que ja ho saben prou, a més amb el nou Estatut (que ERC no volia) encara podrien fer molt més per lo social. Segon: sobretot, la política és més que l'aspecte social, si no se sap gestionar bé l'economia, el progrés, etc (és massa complex per mi, per això ho deixo pels polítics bons professionals) la política social no pot rebre prous recursos, però sembla que això no els preocupa a ERC. Saben perfectament que totes aquestes idees que diuen ho podien fer molt bé amb CiU. Que no ens vulguin enganyar dient que no hi ha ambició de governar, si estimen de veritat Catalunya han de fer un govern amb gent realment nacionalistes com CiU i millors professionals, que a més el poble català ha escollit (excepte a 3 comarques, ha guanyat a tot Catalunya)."

7 Comments On "ONADA DE CARTES D'ESQUERRA"

Anònim Says:
10/11/06 02:03

Això és obra d'en Vendrell!!!

Anònim Says:
10/11/06 09:32

Què collons vol dir "un país obert i inclusiu" ?

Anònim Says:
10/11/06 13:27

Vendreeeeeeeeelllllllllllllll

Anònim Says:
10/11/06 13:44

Més cartes? Carai en Vendrell es veu que no escarmenta!

Anònim Says:
10/11/06 14:12

Felicito aquest bloc i qui ha fet pública l'esperpèntica carta d'ERC. El punt 4 és el clau, allà hi diu que el tripi "és el que millor assegura la cohesió social i nacional i el desenvolupament de polítiques públiques".

Si l'argument és aquest és obvi que tot estava dat i beneït abans de les eleccions i que "l'equidistància" només era per enganyar els propis votants.

ERC no té programa per negociar res amb ningú, només té "línies mestres", sentències generalistes, llocs comuns, la prova és aquest punt 4, i, per tant, era impossible cap acord amb CiU. Fixeu-vos que diuen que amb CiU tindrien més poder però, com que no sabrien què fer amb ell, trien aixoplugar-se amb el PSOE que és "progressista i d'esquerres" com ells. "Olé!"

I no només això sinó que, a més, com que a Madrid no volen Carod de Conseller primer, el Tio Pepe es carrega el càrrec perquè així ningú el pugui reivindicar per a si mateix. I després et diuen que el govern tripi no l'imposa Madrid.

Au doncs, la propera vegada millor votar directament el PSOE. ERC ha esdevingut la seva marca blanca, la manera que té el PSOE d'arreplegar vots que amb la marca socialista no obtindria. ERC ha demostrat que amb massa poder no sabria què fer.

Anònim Says:
10/11/06 16:43

Patètica la carta. L'he rebuda i provoca arcades, com tot plegat.

Quina creu! Says:
14/11/06 00:20

A l'anonymous de dalt: "obert i inclusiu" vol dir que parlarem espanyol, perquè els nouvinguts s'hi puguin sentir com a casa, i que adoptarem també els seus costums, perquè no els agafi enyorança

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!