20 de nov. 2006 14:23

PANTOMIMA AL PARLAMENT


Foto: e-noticies

El líder de CiU, Artur Mas, ha dit que els contactes del president del Parlament amb els partits per saber qui està en condicions de formar govern són "pura comèdia", perquè el tripartit està "fet", i ha negat "autoritat política i moral" a José Montilla per governar Catalunya. Mas ha fet aquestes declaracions després d'una breu entrevista amb el president del Parlament, Ernest Benach. L'entrevista ha durat menys de 5 minuts.

Ernest Benach s'ha reunit amb Artur Mas en la ronda de contactes amb els candidats dels sis partits catalans per conèixer quin d'ells està en disposició de governar. Després de la breu trobada, que ha durat cinc minuts, Mas ha assegurat que, "per molts cops de puny que doni sobre la taula", a José Montilla "li falta autoritat política i moral per governar Catalunya", ja que "el poble de Catalunya va demostrar l'1-N que no confia en ell".

Així mateix, Mas ha acusat el PSC, ERC i ICV-EUiA de "fer pinya per escollir com a president el gran perdedor de les eleccions" i ha subratllat que "en un país on qui perd eleccions té la recompensa de ser president alguna cosa falla".

El president de CiU ha assegurat que, al carrer, la població se sent "frustrada i enganyada" per la reedició del tripartit, i ha comentat que la seva entrevista amb Benach ha estat "pura comèdia", perquè "el tripartit ja estava fet abans de les eleccions".

"A CiU no se li dóna ni l'oportunitat de fer govern i això el que fa és debilitar el nostre sistema democràtic i la confiança de la gent en les institucions de Catalunya", ha sentenciat Artur Mas.

2 Comments On "PANTOMIMA AL PARLAMENT"

Anònim Says:
20/11/06 15:04

MAS PRESIDENT - L'ESQUERRA ÉS UN TURMENT

Anònim Says:
21/11/06 10:33

Per mínim rspecte a les formes, els tripartits no haurien hagut de fer mai l'acte dels setanta diputats retrats i encara menys al Parlament de Catalunya, abans que Benach comencés les consultes.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!