14 de nov. 2006 20:45

PRIMERA DESENTESA: LA MOLT ALTA TENSIÓ


Foto: Aiguaviva.info

Mentre Montilla vol fer la necessària línia de Molt Alta Tensió per inteconnectar Catalunya amb França els que van contra el progrés i s'anomenen progressistes es manifesten contra el Presi. Primera desentesa i encara no s'ha format el govern.

La manifestació a Girona contra la línia de molt alta tensió (MAT), en què es van poder veure destacats dirigents d'ICV i ERC, com ara els diputats republicans Joan Puig, Maria Mercè Roca i el senador Miquel Bofill i els regidors ecosocialistes Joan Olóriz i Enric Pardo va en contra del que diu Montilla ("Montilla aposta per pactar la interconnexió elèctrica").

"Hi ha formacions polítiques que estan en contra d'aquesta línia i no canviaran d'un dia per l'altre", va admetre Montilla, que no va considerar l'oposició d'ERC i ICV-EUiA un impediment per al seu govern, ja que "depèn de com es faci" (o sigui que prenguin nota els d'ERC i ICV, que si Montilla la vol fer, la farà -i si cal- amb el suport de CiU).

1 comentaris:

Anònim Says:
22/11/06 18:10

Això de la MAT s'ho van passat de la Generalitat al Govern Espanyol, del Govern Espanyol a Europa. Només falta que Europa ho enviï al Consell de Seguretat de l'ONU... quina vergonya de govern tripartit. Per què volen el Poder si no saben gestionar-lo?

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati FavoritesCol·labora

Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!