22 de nov. 2006 18:18

PRIMERES DECAPITACIONS



Segons informa avui el web El Submarí citant fonts socialistes, Montilla ja ha decidit que es carrega els consellers Montserrat Tura, Ferran Mascarell, Jordi Valls, Josep M. Vallès, Joan Manuel Del Pozo, Carme Figueras, Xavier Sabaté i Jordi William Carnes.

"Farà una radical taula rasa amb l'etapa de Pasqual Maragall. Es carregarà la majoria de consellers, fotent-los al carrer perquè tothom entengui qui té l'autoritat. Ens diuen al PSC que els decapitats són els següents: Montserrat Tura (per maragallista i per haver parlat de primàries qüestionant-lo, i perquè Interior passa a mans de Joan Saura). Ferran Mascarell (també per maragallista i per tenir massa perfil polític amb risc, igual que la Tura, d'acabar fent-li el llit, i perquè Cultura passa a mans d'ERC). Jordi Valls (per maragallista i persona del tot allunyada del montillisme, amb perfil català). Josep Maria Vallès (perquè és l'alter ego de Maragall al govern, excap dels moribunds Ciutadans pel Canvi, i Montilla els odia i a ell el considera cremat). Joan Manuel del Pozo (perquè és massa amic de Joaquim Nadal i hi ha perill que facin pinya, i a més és nascut també a Andalusia però, a diferència de Montilla, és doctor en filosofia i això canta perquè el futur president no té estudis). Carme Figueras (perquè Montilla creu que no dóna com a consellera, i a més Benestar i Família passa a ERC). Xavier Sabaté (perquè Montilla també creu que no dóna com a conseller, i a més Governació passa a mans de Joan Puigcercós). Jordi William Carnes (perquè és dels pocs amb qui Montilla té confiança i el vol tenir més a prop de palau).

El dirigent del PSOE ja ha comunicat la mala notícia a alguns dels nominats i a altres ho farà en els pròxims dies. No li importa gens que pateixin un atac de nervis, com ens diuen que ha estat la darrera reunió del consell executiu de Maragall. En contrast amb els decapitats, sobreviuen Joaquim Nadal, allunyat definitivament del micro de portaveu, i Marina Geli, a més d'Antoni Castells."

3 Comments On "PRIMERES DECAPITACIONS"

Anònim Says:
22/11/06 19:54

Montilla, el Robespierre andalús. Qui haurà filtrat la informació des de Nicaragua???

Anònim Says:
23/11/06 00:25

em sembla que aquest és el primer dels múltiples capítols de decapitacions que hi haurà

Anònim Says:
25/11/06 03:22

Pel que jo sé, la Carme Figueres cau de la llista, també perquè esta en ple (i "florit") procés de separació del Zaragoza (el qual s'ha enredat amb la secretaria); és a dir, Zaragoza, proper a Montila, l'ha vetat.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!