9 de febr. 2007 19:42

BOICOT A VILAWEB ???


Tots sabeu que Oleguer ha perdut el patrocini de Kelme per les seves declaracions a Berria en favor de l'excarceració del sanguinari etarra Iñaki De Juana Chaos. Aquí ningú li negarà a Oleguer que tingui i manifesti les seves opinions (no és l'únic blaugrana que ho fa, per exemple Thuram està donant un suport molt contundent a Sególene Royal).

Però si al seu patrocinador no li agrada la imatge que es dóna de la seva marca té tot el dret de rescindir el contracte. Oleguer faria bé d'entrenar més i jugar millor enlloc de perdre el temps en debats on pot perjudicar la institució blaugrana i de retruc tot un país.

El que és ja del tot inadmissible és que amb la de diners públics de la Generalitat que rep el portal de Vilaweb s'engegi una campanya de boicot a Kelme.

Amb quina cara podem anar per les Espanyes després reclamant que no ens boicotegin els nostres productes inclòs el cava?

Des de Tripartit-Watch exigim una rectificació al sr. Partal. I si vol fer alguna campanya que la formuli en positiu i sigui per coses més importants pel país. De la 3a hora de castellà parlarem? De la invasió de competències? De l'ajornament del finançament fins 2009?

Li agradaria al sr. Partal una campanya de BOICOT A VILAWEB ???

14 Comments On "BOICOT A VILAWEB ???"

Anònim Says:
9/2/07 22:08

I vosaltres sou els que critiqueu el tripartit?? i a ERC,? home va, com sempre els de CyU feu pena, haviam si per lo menys utilitzeu l'estalada amb el seu significat, i no laneu utilitzan, i desres d'independentistes no en tingueu ni un pel!!!

Anònim Says:
9/2/07 22:43

Normalment estic força d'acord amb el que escriviu, però aquesta vegada no puc estar més en desacord amb vosaltres.

tiravol Says:
10/2/07 09:24

Doncs a mi em sembla molt bé que els de Kelme rescindeixin un contracte. Però tot plegat sembla que és una oportunista campanya per poder salvar una marca valenciana (amb jefes del PP) que està hores d'ara ja arruïnada i que molta gent sabrà que existeix gràcies a la campanya de boicot...

Anònim Says:
10/2/07 10:06

estic d'acaord amb l'ultim comentari.

Anònim Says:
10/2/07 12:46

felicitats companys, qualsvol cosa per carregar-se a la gent del rollo no? ben mirat jo el posaria a la presó i feria un homenatge al cunyat d'en laporta que segur que us cau més bé que l'oleguer. per mi a l'oleguer se li hauria de donar un premi al jugador més compromès, que ja costa trobar-ne d'aquests. a més... no crec que sigui massa car per les arques públiques penjar aquesta convocatòria a internet, si voleu podeu demanar una comissió del 3% jiji

guillem

Anònim Says:
10/2/07 15:59

'Però si al seu patrocinador no li agrada la imatge que es dóna de la seva marca té tot el dret de rescindir el contracte.'

Aixo jo saps tudel ben cert jurista? O ton pare es l'amo de Kelme potser?

Anònim Says:
10/2/07 19:33

Mentre tothom està parlant de l´Oleguer, desviant l´atenció cap al País Basc mentre ens colen els gols a casa nostra, avui a Argentina es decideix si s´expulsa Catalunya de la Confederació SudAmericana d´hokei El Consejo Superior de Deporte Español PSOE PSC hi serà, el representant de la Generalitat no pq no ha sortit el seu vol

Prova contundent que tenim un govern català de dependència espanyola

Desenllaç: Facin les seves apostes

Anònim Says:
10/2/07 20:37

Escolta, què no veus cap contradicció entre el que fas en aquest bloc i el que reclames ara?

Què deu ser per tu la coherència? I la intel·ligència?

JOSEP Says:
11/2/07 01:59

L'heu espifiada amb aquest post. Si penseu que així recuperareu el poder perdut, el millor que podeu fer és ingressar al PP. Fatxes més fatxes!

Anònim Says:
11/2/07 11:38

Com podeu ser tan cagats?

Anònim Says:
11/2/07 23:25

Doncs com a dada curiosa, la campanya s'allotja al domini partal.cat i no pas a Vilaweb.cat, malgrat que hi aparegui el logotip ben gran i esplèndid.

Perque el Sr Partal no inclou la campanya dins del domini de Vilaweb si hi apareix el logo a dalt?

Anònim Says:
11/2/07 23:34

estic en desacord amb Oleguer i tots els Ercs que escriuen.

Anònim Says:
12/2/07 10:35

Doncs jo he signat perquè no m'agrada el que ha fet Kelme. M'és absolutament igual si VilaWeb ho finança la Generalitat o no. Faig sempre el que crec més oportú. Ni consignes ni res. Si a algú no li agrada el seu patrocinat, doncs li rescindeix el contracte. A mi no m'agrada el patrocinador i no li compro més i li dic i ho faig públic. Fàcil, no?

Anònim Says:
12/2/07 11:44

Bé, tot és qüestionable però en aquest cas, malgrat la popularitat del jugador, no se li pot exigir res, és lliure de dir el que vulgui o el que cregui. Una altra cosa és que es comparteixi, però no es tracta de fiscalitzar-lo. Diferent seria que fos un càrrec públic qui es dediqués a fer determinades afirmacions. No us sembla?

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!