25 de març 2007 21:12

ATENCIÓ! ATENCIÓ! EL PSC ES PLANTEJA EXPULSAR ERC DEL GOVERN



Diumenge mogut a les direccions d'ERC i PSC degut a les declaracions de Xavier Vendrell, actual home fort d'ERC -amb més poder fins i tot que Puigcercós i Carod- en les quals ha ofert a Artur Mas la Presidència de la Generalitat si aquest es compromet a convocar un referèndum d'autodeterminació en cas de que el Tribunal Constitucional escapci l'Estatut.

La pregunta clara que ens fem és, perquè no li demanen el referèndum al Partit Socialista?, partit al qual, no oblidem, li han regalat la presidència de la Generalitat en dues ocasions?

Després d'aquesta pregunta que esperem ens responguin hem sabut que el PSC s'està plantejant seriosament trencar el govern d'entesa (sic) donat que ERC ha humiliat públicament l'actual president de la Generalitat, el sr. José Montilla, oferint el càrrec al seu oponent Artur Mas. És més, el portaveu del PSC, Miquel Iceta ha carregat durament contra els seus socis considerant la proposta de '"perillós aventurisme" que porta el govern tripartit a un "carreró sense sortida".

Després de constatar que el PSC està en contra de la proposta d'ERC, i si el partit republicà conserva un mínim de dignitat, hauria de sortir del govern immediatament abans de què se'ls avanci Montilla i els expulsi (si és que no volen fer un ridícul espantós com el vídeo que acompanya aquesta informació).

Per altra banda, les reaccions a CiU no s'han fet esperar i Felip Puig ha dit que el fet de que ERC vulgui fer ara president a Artur Mas és un reconeixement explícit que es van equivocar a l'hora d'escollir el soci de govern per defensar l'autogovern de Catalunya. D'altra banda Josep Piqué ha demanat l'expulsió d'ERC del govern tripartit.

Des de Tripartit-Watch esperem que la oferta d'ERC, si no és pas una cortina de fum ara que venen les eleccions municipals, es concreti per escrit i sigui presentada a qui escau perquè així es pugui valorar seriosament.

0 Comments On "ATENCIÓ! ATENCIÓ! EL PSC ES PLANTEJA EXPULSAR ERC DEL GOVERN"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!