23 de març 2007 12:10

JA NO SÓN INDICIS: EL CONSELLER LLENA ÉS EL ZAPLANA DELS PIRINEUS


Què passa al PSOE-Grupo PRISA-EL PAÍS amb el conseller del DARP, Joaquim Llena? Per què aquesta setmana van destapar un escàndol que l'ha obligat a dimitir com a regidor de l'Alt Àneu i avui en publiquen un altre aviam si dimiteix també de conseller?

I és que avui hem sabut, de la mà de El País, novament, que un cosí del conseller Llena usa el seu parentiu per impulsar un camp de golf al bell mig dels Pirineus. El nom del conseller Llena també serveix per vendre una urbanització de luxe; el que en diu el govern "catalanisme social". El seu cosí Jordi Sastrada, ex-company de Llena a la candidatura socialista a l'Ajuntament d'Alt Àneu, promou junt amb un inversor de la zona, un camp de golf, un centre de convencions i hotels a la veïna vall de Cardós, al bell mig del Pirineu. Per convèncer els veïns i aconseguir que els venguin els terrenys necessaris, els promotors asseguren en un vídeo que compten amb el "suport del conseller".

En cas de dur-se a terme el projecte, la vall de Cardós, a 1.000 metres d'altura i amb amb prou feines 350 habitants, sofriria un canvi radical. Es construiria en ella un camp de golf de 18 forats, un nombre indeterminat d'hotels de quatre i cinc estrelles, un centre de convencions i un número tampoc no concretat de segones residències. Amb l'actual planificació urbanística podrien ser fins 900!!! El conseller Saura déu d'estar ben cofoi amb el pelotazo!

Els promotors del projecte asseguren que a més del suport del conseller Llena tenen el compromís del director general d'Urbanisme de la Generalitat, Joan Llort, perquè el projecte pugui tramitar-se en "cinc o vuit mesos", per via ràpida de l'amiguisme, per entendre'ns.

És curiós que el cas afecta també una altra conselleria, la de PTOP, ja que seria l'encarregada de tramitar el projecte del camp de golf, si és que s'acaba presentant, per part del conseller Joaquim Nadal (PSC).

La oposició va lamentar ahir la "falta de contundència" del president Montilla per no fer dimitir Joaquim Llena com a conseller.

Des de Tripartit-Watch demanem la dimissió fulminant del conseller Llena, conegut, segons ens han dit, a les valls septentrionals de Catalunya com "el Zaplana dels Pirineus". També demanem al conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, que posi el cas en mans de la Fiscalia perquè ho investigui ja que els d'Iniciativa sempre se les han donat de transparents i han requerit de la investigació judicial quan hi ha hagut sospites de qualsevol corruptel·la, encara que després el cas hagi quedat arxivat (com Terres Cavades, sondejos del Govern de CiU, etc).

5 Comments On "JA NO SÓN INDICIS: EL CONSELLER LLENA ÉS EL ZAPLANA DELS PIRINEUS"

Anònim Says:
23/3/07 15:40

Els camps de golf, les segones residències a la Cerdanya i Vall d'Aran i els amarratges pels iots, es una necessitat social per Catalunya. Molt bé tripartit! així m'agrada, politiques socials!!, no com la "dreta caspossa".Cal fer polítiques d' "esquerres"

Anònim Says:
23/3/07 15:50

Ahir vaig tenir una profunda decepció en sentir a Catalunya Ràdio un antic professor meu justificar el què hagués qualificat d'agressió al territori si ho hagués fet un altre partit, sota l'argument que "havia d'haver estat més gran i s'ha reduït". Pena. Molta pena. A més, els habitatges que s'hi promouen són de luxe, i fa quatre dies aquest antic professor meu es manifestava "per un habitatge assequible i social". Més pena encara.

Anònim Says:
23/3/07 15:58

Per a que s'entengui bé. La praxi real i efectiva d'aquest Govern, les polítiques finalment implementades (els fets) desmunten absolutament totes les paraules, els discursos, els programes i les intencions. És incompatible avui en dia autoqualificar-se de progressista o amb sensibilitat ecològica i defensar aquest Govern. Amb l'agreujant que qui duu a terme l'actuació és a sobre un Conseller. En teoria, una de les primeres persones que haurien de donar exemple i ensenyar quines polítiques públiques té aqeust Govern al cap. Ja ho hem vist. Sobren excuses i disculpes.

Anònim Says:
24/3/07 19:27

TW: sou els millors no pareu.

24/3/07 20:18

Anònim: Gràcies. No obstant, pel bé de Catalunya desitjariem no haver de fer aquesta feinada. Però el país ho necessita com pots comprendre i alguns l'han de fer.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!