17 de març 2007 13:51

VINTICINQUENA DESENTESA: RIDAO DESAUTORITZA CAROD

Foto: Deia

Les al·legacions dels advocats de l'Estat a l'Estatut ha provocat discrepàncies públiques entre el conseller de la vicepresidència i president d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, i el portaveu al Parlament, el doctor Joan Ridao.

De fet, Carod ha defensat en declaracions a la premsa les al·legacions que han presentat els advocats de l'Estat al Tribunal Constitucional en favor de fer una lectura restrictiva de l'Estatut. Increible en un suposat independentista no?

Mentrestant, el portaveu d'Esquerra al Parlament, Joan Ridao, ha admès, en canvi, una "contradicció evident" amb el conseller Carod perquè "la posició d'ERC va més enllà de l'expressada per Carod com a representant governamental", ja que "després de veure la posició restrictiva i a la baixa de l'Estat respecte a l'Estatut", els republicans rebutgen que "es fabriqui una coartada als magistrats de la majoria progressista del Tribunal Constitucional per defensar un plantejament allunyat d'allò que van ratificar els catalans".

Finalment Ridao ha afegit que, agradi més o menys, "l'Estatut és una llei pactada i aprovada pel poble de Catalunya", i per això és "tan dolent és per al futur de l'Estatut l'anul·lació d'una part dels seus articles, com una interpretació rígida i a la baixa que l'acabi diluint".

Des d'aquí animem als jerkis de guàrdia que canviïn el seu discurs: l'Estatut és l'Estatut del poble de Catalunya (paraula de doctor) i no de cap polític.

2 Comments On "VINTICINQUENA DESENTESA: RIDAO DESAUTORITZA CAROD"

Anònim Says:
18/3/07 13:16

No te res d'estrany que Carod digui blanc i Ridao digui negre. Nomes es una comedia. Es el que els veins en diuen "poner una vela a Dios y otra al Diablo". Aixi, passi el que passi, podran dir que tenien rao.

Anònim Says:
19/3/07 21:44

per flipar

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!