16 de març 2007 11:50

CONTRA CATALUNYA, SI QUE S'HI ENTENEN


Segons informa avui Jordi Barbeta a La Vanguardia, el gobierno 'amigo' de la Nación, ha presentat un informe d'al·legacions al recurs contra l'Estatut d'Autonomia presentat pel Partit Popular on es reinterpreten a la baixa els conceptes de nació, llengua, finançament, poder judicial i inversions.

L'informe dels advocats de l'Estat, consta de 301 pàgines i, en resum, desactiva la transcendència política dels aspectes essencials de l'Estatut, nació, finançament, llengua i competències. Cal subratllar que el contingut d'aquest document és important per tal com estableix els criteris de l'Executiu i per tant fixa la voluntat política amb què es disposa a aplicar l'Estatut. Això en el millor dels casos, és a dir, sempre que el Tribunal Constitucional faci seves les al·legacions del Govern davant els arguments dels recursos d'inconstitucionalitat i mentre l'orientació política de l'Executiu sigui la mateixa que ara.

Atenció: des de Tripartit-Watch fem una crida a la societat civil catalana perquè s'organitzi i es mobilitzi. Caldria que hom convoqués una gran manifestació multitudinària en defensa de l'Estatut de Miravet, doncs la voluntat del poble de Catalunya va ser clara quan se'l va cridar a referèndum: més de 2/3 dels electors van votar afirmativament el text.

4 Comments On "CONTRA CATALUNYA, SI QUE S'HI ENTENEN"

Anònim Says:
16/3/07 13:05

Vale, majete, vale.

Ya me dirás cuándo y dónde es la manifa, ¡eh!

Y, sobre todo, que no coincida con un derby, ni con las motos, ni con la fórmula 1.

¡Hale! Adelante con la lucha y todo lo demás, y suerte. Que veo que tenéis el servidor bloqueado de la cantidad de mensajes de apoyo que estáis recibiendo...

JOSEP Says:
16/3/07 19:33

L'Estatut de Miravet? Connais pas! És l'Estatut de la Moncloa, del ribot, de Mena Aguado, és un autèntic nyap. Com a independentista que sóc, friso perquè el TC ecspanyol el matxaqui de dalt a baix, de dreta a esquerra i de davant al darrere. Mobilització pel nyap? Però què heu begut o ingerit, nois?

Anònim Says:
17/3/07 12:26

Ja ho veieu, en els comentaris: Esquerra i Ciutadans, un mateix combat.

Anònim Says:
18/3/07 12:51

Espero que quan et refereixes a l'estatut de "Miravet" ha fas al del 30 de setembre, perquè si et refereixes al que el poble de Catalunya va aprovar, aquest és l'estatut(et) de la Moncloa que és on es va pactar entre el sempre expirant a la Presidència de la nació, Artur(o) Mas i el mentider ZP.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!