23 d’abr. 2007 00:00

HEREU I, EL CENSOR

Foto: bcn.cat

Segons informa el web municipal, l'alcalde de Barcelona Jordi Hereu ha inaugurat un nou instrument audiovisual de participació i diàleg on l'alcalde parla sobre el nou model de ciutat i convida els barcelonins i les barcelonines a dir-hi la seva. El blog proposa el diàleg entre l'alcalde i els ciutadans i ciutadanes mitjançant la publicació de diversos vídeos on l'alcalde parla de la ciutat, dels seus projectes i les seves realitats. A cada intervenció de l’alcalde, els visitants d’aquest blog poden afegir les seves opinions, les seves preguntes o els seus suggeriments.

El problema vé donat quan l'alcalde rep un comentari crític o que no és de la seva corda. Llavors el censura. Per tant, tanca la boca als ciutadans crítics amb la seva gestió i és totalment fals que els ciutadans de Barcelona i que paguen els seus impostos a l'Ajuntament, amb els quals s'ha fet aquest web d'autobombo per l'alcalde, puguin escriure lliurement la seva opinió tal i com es va anunciar.

Fins a dia d'avui tenim constància que s'han censurat més de 100 missatges. El senyor Hereu hauria de fer un blog de partit si vol tancar boques enlloc de fer-ho des de la web de l'Ajuntament. De totes maneres no ens estranya el sectarisme a què ens té acostumats el PSC confonent partit i institució.

L'Estat Major de TWT us desitja a tots i totes una feliç Diada de Sant Jordi.

2 Comments On "HEREU I, EL CENSOR"

Anònim Says:
23/4/07 13:28

Ho podria posar Saul Gordillo al seu blog, ja que el videoblog del senyor alcalde digital (per la via d'acces al càrrec, sobretot: la via digital) li va mereixer tants i tants encesos elogis. Res d'estrany, tot el que fa el PSC mereix suport i elogis d'ERC, "l'esquerra nacional".

CdeCarabassa Says:
23/4/07 14:03

Hereu.... del franquisme socialista
http://cdecarabassa.blogspot.com/

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!