9 de maig 2007 00:47

EXCLUSIVA: AMIGUISME AMB FRAU DE LLEI A PRESIDÈNCIA

Foto: José Montilla i Aintzane Conesa i darrera l'alcaldable del PSC per Sant Cugat Salvador Gausa

Segons hem pogut saber en exclusiva de fonts ben informades la regidora socialista a l'Ajuntament de Sant Cugat Aintzane Conesa, de 24 anys ha entrat a treballar al Departament de Presidència de la Generalitat gràcies a les irregularitats d'en Jordi Menéndez, actual Director de Relacions Externes de la Generalitat (un dels nous càrrecs inventats pel Tripartit-2.

Aintzane Conesa, que va entrar al Consistori santcugatenc amb 20 anys de la mà de Menéndez, que ha optat per no presentar-se de nou com a candidat a l'alcaldia de Sant Cugat després del fracàs constant del PSC al municipi, ja treballava a la Generalitat a un dels llocs de confiança de Maragall, i ha passat fa pocs dies a treballar per José Montilla en un càrrec que segons la llei és incompatible amb la seva feina com a regidora a l'Ajuntament.

Tot apunta a que Menéndez ha fet la vista grossa saltant-se la llei per poder col·locar a la seva jove i fidel companya. Ens tornem a trobar doncs, en una de les moltes irregularitats que els càrrecs socialistes acostumen a realitzar des del poder per posar i imposar la seva gent que serveixen fidelment per adoctrinar els seus treballadors en l'ideari sectari socialista.

2 Comments On "EXCLUSIVA: AMIGUISME AMB FRAU DE LLEI A PRESIDÈNCIA"

Anònim Says:
9/5/07 16:12

Teniu talps al PSC també? Renoi quin nivell!

DL Says:
9/5/07 23:07

Frau? Realment el problema és el frau? És molt probable que no hi hagi cap frau. Simplement hi ha un frau moral, una estafa "socialment acceptada". Si s'apliqués allò que deien és el de la Comuna de París: "cap funcionari no podrà rebre un assignació superior a la mitjana dels treballadors que l'han elegit" i "tot funcionari podrà ser destituït pels seus electors"... Llavors ja veuríem... Ara com ara, per molts joves de "classe mitjana" la sortida política la deuen veure com força atractiva: salari assegurat, feina descansada i prestigi social.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!