25 de juny 2007 00:00

EL SECTARISME DEL PSC A GIRONA

Foto: Ajuntament de Girona

Com deveu saber, TWT va ser el primer mitjà en informar del tripijoc organitzat per Joan Puigcercós per vetar una entesa CiU+ERC+ICV a l'Ajuntament de Girona que ja estava tancanda obligant la representant d'ERC a Girona, Cristina Alsina, a votar la sociata Anna Pagans evitant un canvi del tot necessari a la capital gironina.

Doncs bé, les mostres de sectarisme del nou Ajuntament tripartit gironí no han trigat a aparèixer. Segons denuncia el regidor convergent Carles Puigdemont, el web municipal s'utilitza per fer autobombo dels acords dels partits que integren el govern fent un ús del tot particular d'una cosa pública com és el web de l'Ajuntament.

Denúncia Puigdemont que «les forces polítiques que no formem part del govern de la ciutat però que formem, amb igual legitimitat, part de l'Ajuntament, en canvi, no veiem reflectides al web municipal ni les nostres decisions, ni les nostres opinions ni els nostres acords» i té tota la raó.

1 comentaris:

Anònim Says:
25/6/07 15:27

Així està tot. Em parlen d'un poble de Tarragona on va guanyar CIU per nombre de vots però empatar amb el PSOE en regidors. Esquerra amb un regidor havia de triar i va triar PSOE. El noi d'esquerra amb llàgrimes als ulls va dir “ho sento, però és que he rebut pressions per votar als socialistes...”

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati FavoritesCol·labora

Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!