6 de juny 2007 20:44

EXCLUSIVA: TOTA LA VERITAT SOBRE EL PACTE JOSÉ ZARAGOZA - JOAN PUIGCERCÓS A GIRONA

Puigcercós fent-se el graciós als espanyols


Segons hem pogut saber en rigorosa EXCLUSIVA. ahir al migdia hi havia tancat un tripartit a la basca (CiU+ERC+ICV) a Girona ciutat que fotia fora els sociates de l'Alcaldia després de 29 anys manant. Estaven tots contents i tenien la intenció de fer alcalde en Carles Puigdemont. De fet, esperaven dir-ho ahir a la tarda als mitjans de comunicació.

Però resulta que al migdia els regidors de l'Ajuntament estaven a un enterrament i de sobte li sona el mòbil a la Cristina Alsina, la candidata d'ERC, de tarannà antisociata i que no traga la Pagans i la tia comença a cridar al seu interlocutor "De què aneu!!! No em podeu fer això!!! Ja ho tenia tot lligat!!!". La trucada era de la seu nacional d'Esquerra al carrer de Calàbria de Barcelona. L'interlocutor, Joan Puigcercós.

Puigcercós va ordenar a na Cristina Alsina que havia de pactar obligatòriament amb la sociata de la Pagans ja que Joan Puigcercós i José Zaragoza acabaven de tancar el Pacte Zaragoza-Puigcercós per repartir-se tota la província de Girona entre PSC i ERC amb només dues excepcions: Figueres i Banyoles, ja que les agrupacions locals del PSC i ERC no es traguen

La mostra més evident de satel·lització repugnant i genuflexió als espanyolistes del PSC és el cas d'Olot, on ERC està obligada a votar en favor del candidat sociata però es quedarà a l'oposició.

El Pacte Zaragoza-Puigcercós també inclou la Diputació i els Consells comarcals, fet que va sortir a la llum pública ahir per la tarda.

El cas de Castelló d'Empúries és un cas molt especial... hi ha pacte ERC-PP-ICV i una trànsfuga socialista pero allí tots tenen que perdre... de fet el candidat de CiU volia passar-se al PSC al desembre.

Després es queixen de l'abstenció i la desafecció de la ciutadania per la política amb aquests trapitxeos.

7 Comments On "EXCLUSIVA: TOTA LA VERITAT SOBRE EL PACTE JOSÉ ZARAGOZA - JOAN PUIGCERCÓS A GIRONA"

Anònim Says:
7/6/07 01:56

Quin acte patriotic mes es-pec-ta-cu-lar aquest del puigcercos d'Esquerra Dependenta

Anònim Says:
7/6/07 03:20

05.06.07 Data a recordar i facileta: Pacte Zaragoza-Puigcercós per gestar un convergenticidi.

Anònim Says:
7/6/07 12:27

No són trapitxeos, són TRIPItxeos.

Toni Ros Says:
7/6/07 15:16

Suposo que algun dia els llibres d'història hauran d'explicar aquesta fosca etapa del postpujolisme; hauran d'explicar les claus de la guerra civil entre CiU i ERC, els motius ocults d'aquest seguidisme botifler d'ERC el qual atorga al PSC tot el poder possible mentre la Catalunya amontillada s'espanyolitza cada cop més. Moltes coses hauran de ser explicades. Alguns parlen de convergenticidi. A mi només se m'acut remembrar la bíblica paràbola de Caïm i Abel. El pastor de cabres acaba occint el pagès. Manelic baixa de la muntanya... La gelosia, l'enveja, el ressentiment precipiten el fratricidi: "He mort Pujol, he mort Pujol..." voldrien cridar tots els manelics. Que no es facin il·lusions, perquè se'ls girarà la feina, que l'ombra de Pujol és ampla i allargada, que això d'aliar-se amb l'enemic (o amb el mateix diable) sempre porta males conseqüències. Jo encara guardo molta esperança: tard o d'hora, les coses cauen pel seu pes.

7/6/07 17:16

Tard o d'hora les coses cauen pel seu pes, però no dormim sota els llorers.

Anònim Says:
8/6/07 09:26

de totes maneres, quan caiguin tenim que estar al costat d'ells i fer front comu per ser una nació independent. res de revenges

DL Says:
9/6/07 20:35

Si tot plegat és confirma, tenim una nova prova de què ERC ha deixat de ser un partit polític independent, i que forma en aquests moments una "ala catalanista" del PSOE. Aquesta ala catalanista seria, des del punt de vista del tàndem Zaragoza-Montilla, un complement perfecte a l'ala post-estalinista d'Iniciativa per Catalunya.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!