8 de juny 2007 14:25

SAURA DIMISSIÓ

Foto: Tripartit-Watch


El President de la Generalitat hauria de cessar immediatament el conseller Joan Saura i reorientar el departament d’Interior per tal de garantir la seguretat dels ciutadans, restablir la confiança dels Mossos, recuperar la confiança de la gent del carrer vers la policia i recuperar l’autoestima cap a les nostres institucions.

La massiva manifestació de dimecres culmina el malestar en el cos de la Policia de Catalunya i posa en evidència una triple fractura de confiança: entre els Mossos d’Esquadra i els seus comandaments; entre la societat catalana i la policia del país; i finalment posa en crisi un pilar bàsic del projecte nacional del nostre país.

La manifestació no va ser per demanar una millora salarial, sinó per reclamar que es respecti la professionalitat del cos i perquè el departament d’Interior no el posi en qüestió i no el desacrediti més per un fets concrets i puntuals. Segons el delegat sindical de l'SPC (Sindicat de Policies de Catalunya) amb el qual vam tenir l'oportunitat de xerrar aquest problema cueja ja de l'etapa de la consellera Tura i el fet de que es manifestessin gairebé 8.000 agents i també comandaments del Cos, demostra que ens trobem davant d'un problema d'extrema gravetat que el conseller Saura no vol afrontar. La nostra font ens va fer saber també que al matí el representant policial europeu d'EUROCOP va afirmar que "coses com aquestes a Europa només succeeixen aquí". Vergonyós anar d'aquesta manera per Europa.

A més, el relleu de Joan Saura hauria d’anar acompanyat d’una redistribució de responsabilitats: caldria separar del departament d’Interior totes les funcions de participació ciutadana, desplegament de l’Estatut i Llei del Memorial Democràtic, unes tasques a les quals Saura ha dedicat massa temps. Els temes de seguretat són prou importants com perquè tinguin dedicació exclusiva per part del conseller d’Interior.

Saura ha contribuït al descrèdit del Cos de Mossos d’Esquadra, el pilar bàsic del nostre sistema de seguretat i alhora un dels elements principals del projecte nacional de Catalunya.

Nosaltres, com els Mossos, diem: SAURA DIMISSIÓ!!!

Foto: Tripartit-Watch

3 Comments On "SAURA DIMISSIÓ"

Anònim Says:
8/6/07 18:04

El més fort es que el montilleja li dona suport. doncs si li dona suport també ell hauria de dimitir.....

Anònim Says:
8/6/07 21:33

Us recordem a tots que demà dissabte 9 de juny tenim acte reivindicatiu a les 11 del matí a la plaça Jacint Verdaguer, entre Mallorca i Diagonal. Caminarem fins a la Sagrada Família en ser el dia de portes obertes. Ens manifestarem pel canvi del projecte d´aquest traçat "vandàlic i irreflexiu" (Professor Schuster de la Universitat de Massachussetts). No és definitiu, el projecte encara no està acabat. Us hi esperem, porteu les cassoles!
www.avepellitoral.info
www.tgvnocenter.info
www.sossagradafamilia.org

Anònim Says:
9/6/07 20:30

El problema és que tot plegat ha servit per lligar encara més les mans als Mossos d'Esquadra a l'hora de lluitar contra l'escòria que, catalana o immigrant, s'ha ensenyorit dels carrers de pobles, viles i ciutats del Principat. La mà dura contra la delinqüència és impossible mentre hi hagi 'organitzacions' (algunes d'elles vinculades a Iniciativa) que, amb un discurs 'anti-racista' i 'pro-criminal', fan el joc a màfies forasteres i a grups del terrorisme internacional.

Jaume

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!