18 de set. 2007 14:42

L'OPOSICIÓ CARREGA CONTRA JORDI HEREU

Joaquim Forn, portantveu del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona i Francina Vila, regidora de la JNC adscrita al grup de CiU han formulat una sèrie de preguntes escrites al govern municipal amb la finalitat que aclareixi el succeït amb el domini JordiHereu.Cat, fet denunciat per Tripartit-Watch el passat diumenge tal i com informa avui La Vanguardia: “¿Per què l'IMI ha renovat un domini vinculat a un partit polític? ¿Qui ha estat el responsable d'aquesta decisió? ¿Quins altres dominis vinculats al PSC s'han registrat mitjançant l'IMI des de l'any 2003? ¿Quina relació laboral té el senyor Francesc González amb l'Ajuntament?”

Segons ha pogut saber Tripartit-Watch no és el primer cas de corrupció dels socialistes mitjançant l'Institut Municipal d'Informàtica perquè anteriorment ja s'havien detectat enquestes fetes que aquest organisme municipal feia al PSC-PSOE.

1 comentaris:

CdeCarabassa Says:
18/9/07 17:08

Que els preguntin també com pot ser que estan a punt d'aprovar una Modificació Puntual per a la destinació de finques de Ciutat Vella a Habitatge Social B0938 per permetre L'expropiació d'edificis i solars permet crear 370 pisos socials a Ciutat Vella on consta una llista de solars, un dels quals és la finca catalogada del carrer Carabassa 8bis, que van enderrocar el 2006 i ja fa sis mesos que funciona com Escola Bressol.
Com pot ser, que segons la Modificació puntual que estan a punt d'aprovar limiten la superficie construida a 500m2 mentre que l'Escola Bressol que hi acaben d'inaugurar en fa 692!
Que pensen fer quan aprovin aquesta normativa? Enderrocar-la també?
Vegeu post a CdeCarabassa

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!