19 de set. 2007 15:37

BARCELONA PARALITZADA FINS EL 2011

No saben que fer al govern a banda de gastar diners en campanyes institucionals


El Pla d'Acció Municipal (PAM) 2008-2011 de Barcelona que ha de marcar les línies i els eixos prioritaris de l'acció municipal durant aquest mandat està florint-se al calaix del despatx del sr. Hereu i, per tant tenim l'Ajuntament de Barcelona totalment paralitzat pel sectarisme que practica el seu govern (PSC-PSOE i Iniciativa).

Com el govern no tenia el suport per aprovar-lo a la Comissió de Presidència, Territori i Funció Pública realitzada avui, ha decidit tirar en marxa un pla B, segons hem pogut saber dels nostres talps a l'Ajuntament de Barcelona. Aquest pla d'emergència consisteix en oferir un "document base" i vendre'l com que ja s'ha aprovat el pla quan això és totalment fals. El que vol el PSC és obrir un procés de participació ciutadana (que no se'l creuen ni ells) amb la finalitat d'engegar una nova megacampanya de màrqueting pagada amb els diners dels soferts barcelonins.

S'instal·laran bústies a les biblioteques públiques, es podran enviar SMS per "participar", anuncis a dojo a premsa i fins i tot a la nostra bústia de casa en una manera de fer política totalment demagògica i allunyada dels interessos de la ciutadania. Tot això es pretén fer per guanyar temps i que el sr. Portabella acabi donant suport al PAM.

Això sí, ni el sr. Hereu ni el tinent d'alcalde Carles Martí han explicat quan costarà a les butxaques dels barcelonins aquesta campanya d'autobombo representada per un interrogant i el "tu que faries". No saben el que fer...

0 Comments On "BARCELONA PARALITZADA FINS EL 2011"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!