7 de set. 2007 15:22

PUIGCERCÓS PREPARA L'ASSALT PER LA GENERALITAT EL 2010


Des del fracàs de que li van suposar les darreres eleccions municipals a ERC amb una pèrdua considerable de vots i el desgavell existent als quadres intermitjos d'ERC (aparició d'Esquerra Independentista) i les maniobres dilatades de l'ex-conseller Joan Carretero, Joan Puigcercós hauria decidit abandonar el govern de la Generalitat a finals de juny per tal de tornar a dirigir el partit de la manera que ho feia quan no tenia aquesta responsabilitat pública. No obstant, sembla ser que l'eterna lluita Carod-Puigcercós per fer-se amb el control del partit de moment està beneficiant a Carod.

L'estratègia de Carod de fer-lo conseller ha donat resultats: Puigcercós ha perdut el control intern del partit i ERC és un guirigai. Segons hem pogut saber, el mes de juliol ha estat un dels més calents a la direcció republicana. Així les coses, Puigcercós ha decidit presentar la seva dimissió com a conseller de Governació per poder agafar novament les regnes del partit. Però Carod ha tornat a moure fitxa. Ha pressionat el sr. Montilla i el sr. Saura perquè no se l'acceptin tal i com informa avui mateix el Submarí.

Si Puigcercós se surt amb la seva, és claríssim que serà el proper candidat a la presidència de la Generalitat per ERC i la vida política de Carod restarà més que finiquitada (a no ser que acabi ingressant al PSC-PSOE com ens diuen que s'hauria arribat a plantejar).

De fet, la fugida endavant del referèndum pel 2014 feta la setmana passada per Carod va en aquesta línia: com al 2014 Carod no haurà de rendir comptes a ningú del referèndum perquè no estarà en política activa doncs aprofita aquest discurs per guanyar-se unes bases que cada dia estan més desconcertades i, alhora, se la torna a fotre al Puigcercós.

2 Comments On "PUIGCERCÓS PREPARA L'ASSALT PER LA GENERALITAT EL 2010"

Anònim Says:
7/9/07 17:07

Crec que haurieu de posar un link amb el web de la fundació Jordi Pujol, ell ara no es polític, es pensador!

Pol d'Aglà i Puig

Anònim Says:
7/9/07 17:13

Pd. TWatch dels pocs webs que te la sensibilitat de recordar en Pavarotti, el gran cantant d'òpera mort recentment per un càncer.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!