20 de nov. 2007 00:03

EXIGIM UNA RECTIFICACIÓ A "EL TEMPS"

O l'equip del TWT no el comprarà mai més. No és cap secret que el redactor de Política a Barcelona del setmanari "El Temps", Enric Rimbau, esquerreja a tort i a dret, i que de l'independentisme radical (verbalment radical, si més no) ha passat a justificar obedientment el president José Montilla, el president més radicalment catalanista, el més valent i el més guapo, segons ens ha recordat el col·laboracionista Carod-Rovira.

Rimbau no vol que se li noti, però a vegades el subconscient ens traeix. És així que Rimbau signa una entrevista amb Quico Homs, on a la quarta pregunta fa que Homs parli de "Conveniència", en lloc de Convergència. Una errada gens innocent, ja que ens delata com Rimbau té el costum d'anomenar el partit del nacionalisme majoritari com podeu veure a la imatge superior.

Enric, Enric, si es vol ser sectari cal fer-ho sense que és noti tant home. Per cert que l'editor de la revista, Eliseu Climent, sap millor que ningú el que Convergència ha fet pel pais, al sud i al nord de la Sènia. Això de "Conveniència" recorda a ...click...

En aquest petit país sabem l'orientació editorial de El Temps, molt compromesa en les tesis de la direcció d'ERC de cada moment (només cal repassar l'evolució de les diferents editorials de la revista en aquests darrers 4 anys). Tothom sap dues coses: que El Temps necessita ajuts públics del Principat i que qui els dóna practica uns nivells de sectarisme "revolucionari/contrarevolucionari" mai vistos des de les èpoques franquistes (recorda el sectarisme "contrarevolucionari" de la Falange) o republicanes (recorda en aquest cas el sectarisme dels "revolucionaris" de la CNT-FAI...).


9 Comments On "EXIGIM UNA RECTIFICACIÓ A "EL TEMPS""

Anònim Says:
20/11/07 01:32

O l'amic Climent rectifica o dono de baixa la meva subscripció, ni me n'havia adonat d'això i ho acabo de veure i és un fet lamentable.

20/11/07 15:30

Amics,

A l'Olla de Grills s'ha obert un debat interessant: o PSOE=PP o CAT=PSOE.

http://olladegrills.wordpress.com/2007/11/18/o-psoepp-o-catpsoe/

T'hi apuntes?

Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com

Anònim Says:
21/11/07 01:17

hauria de tornar el cot a dirigir el temps, que anàvem bé. el david madí sempre ho deia

Elies Says:
21/11/07 22:21

Amics, bona feina de seguiment... però... era aquesta la "bomba". I com és que no comenteu res de lo d'ahir d'en Mas. Té suc... jo he fet un post. A veure si entre tots animem el pati, que falta ens fa

Anònim Says:
22/11/07 00:02

Trobo molt radical aquest titular... qui el signa?

22/11/07 01:22

Senyor Pons: el firma l´equip TWT per si no se n´havia assabentat, un grup de gent patriota que fa marcatge a la Catalunya tripartita.

Li informem també que hem obtingut resposta del sr. Rimbau i que si ens autoritza la podrà vostè, i els altres lectors, llegir en aquest bloc.

Anònim Says:
22/11/07 11:59

La resposta de l'amic Rimbau anirà en la línia del "error informàtic", "el corrector"... Rotllo Ana Rosa Quintana.

pep Says:
22/11/07 17:42

totalment d'acord! estava a punt de subscriure'm al Temps, per allò de fer país, malgrat el sectarisme constant, i la excesiva i reiteradiiisima vesant ecologica, repetint fins als dallonsis el tema del Canvi climatic dels collons!
Un lector menys!
sort que ens queda l'Avui...de moment es clar!

Anònim Says:
24/11/07 06:40

Ui, tripartit watch no comprarà mai més El Temps !!!

Deuen estar patint molt a can Temps..

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati FavoritesCol·labora

Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!