12 de des. 2007 17:35

EL TRIPARTIT-2 ES TRENCA






José Montilla hauria decidit trencar el govern tripartit i convocar eleccions catalanes pel proper dia 9 de març de 2008 fent-les coincidir amb les espanyoles i així aconseguir un resultat més ampli que els 35 diputats que va obtenir l'any passat aprofitant la mobilització de l'electorat socialista per les espanyoles.

Aquesta decisió l'hauria pres després de les pressions rebudes per part de companys de partit i davant el trencament abans d'ahir de l'Entesa Catalana de Progrés al Senat en tombar ERC els pressupostos generals de l'Estat. Recordem que l'Entesa va ser ja la plasmació de facto de la conxorxa PSC-ERC-ICV pel poder després d'assajar-la a l'Ajuntament barceloní.

Montilla té previst comunicar definitivament les seves intencions als caps dels distints grups parlamentaris en les reunions previstes les properes setmanes.

12 Comments On "EL TRIPARTIT-2 ES TRENCA"

joliu Says:
12/12/07 18:07

Amics justament fa dos dies que vaig fer un post advertint que tindriem eleccions anticipades.
N'estava segur des del primer dia i ho vaig intentar advertir a tot quan jerky vaig trobar que pogués tenir línea amb la direcció.
L'estatègia socialista de posar un exemplar del Baix Llobregat de cap de llista no va servir per mobilitzar el seu electorat tradicional d'unes generals. Ja només els quedava convocar-les conjuntes per evitar que els partits nacionalistes sumin 68 escons. La presidència de la Generalitat només la volien per poder decidir el dia de les eleccions (és comptència exclusiva del president). Fins ara només han fet temps.
Ara va de bò, quan ens escombrin del parlament.

Anònim Says:
12/12/07 18:29

Putus sociàtes!

12/12/07 19:33

Està clar que convocant eleccions al Parlament de Catalunya coincidint amb les eleccions generals espanyoles, es dilueix el sentit Català que representen unes eleccions catalanes. Això beneficiaria als partits espanyolistes PSOE i PP, i per tant sortiria perjudicada CIU i ERC, justament els partits catalanistes. O sigui que un partit anomenat independentista i que ha mantingut al poder als socialistes amb el tripartit, ara els socialistes li donaran una punyalada trapella i la enfonsaran.
ERC no pot permetre que això succeeixi, haurà d'avançar-se i trencar el tripartit 2, ja, i donar recolzament a una moció de censura auspiciada per CIU.

12/12/07 19:54

Estic molt indignat, no hi ha dret!!!espero que no sigui veritat que en Montilla convoqui eleccions anticipades. Un tio que només va treure 38 diputats, que va perdre per gran diferencia les eleccions, que es president per l’ànsia de ERC d’arraconar a CIU a l’oposició. Un Montilla que malgrat perdre es president de rebot, que encara no porta ni un any, i ell ha de decidir que convocarà eleccions anticipades i a sobre les farà coincidir amb les generals espanyoles?!!!!. Es intolerable.
L’unica sol.lucio es la moció de censura ja!!!!.

Anònim Says:
12/12/07 22:50

Seria el caos, sens dubte. Espanyoles i catalanes, acabariem amb la poca personalitat política q tenim. De totes maneres, crec que suposeu massa amics del TWT...

feliu Says:
13/12/07 13:43

Si aixó arriba, espero que cada català sigui concient del seu deure.

Anònim Says:
13/12/07 20:14

Això no us ho creieu ni vosaltres.

kanopus06 Says:
14/12/07 11:37

Seria una jugada mestre del PSOE, i possiblement li permetria governar en solitari, o només amb la crossa d'ICV.
Si això acaba passant, els traïdors regionalistes, sociates de segona d'esquerra podran estar contents.

feliu Says:
14/12/07 12:15

Quim un dia o altre aquest poble nostra haurà de triar entre partits catalans o sotmetres a la voluntat dels partits espanyolistes, com el PP, el PSO+psc o fer una politica propia amb CDC, Unió, ERC, Cups, IC. Si ha de ser quan abans millor, sabrem i sabran en que comptem.

Anònim Says:
14/12/07 15:06

Quina trola més cutre!

Anònim Says:
14/12/07 19:20

ERC està fent un paperet MOLT GALDÓS. Els llibres d'història del futur seran implacables amb els Carotas, Puigcercosos i Ridados... El montillisme és el pitjor que li ha passat a catalunya des de 1714.

Anònim Says:
15/12/07 09:38

Jo ja ho vaig pensar uns mesos abans de les eleccions catalanes anteriors. Mira, Cassandra II. Els resultats seran: PSC 45 CiU 44 PP 25 ERC 12 ICV 6 Fems 3. Ara tindrem un govern teòricament en minoria del PSC però en realitat amb lo suport entusiasta per parts de totes tres bandes de PP i els Fems. La possibilitat d'un pacte CiU-PP seria molt complicada i molt dura, possible només a canvi de donar-los-hi el govern central, però crec que preferiran fer un pacte PP-PSOE que els permeti fer molt de mal a Catalunya. No obstant en primer lloc lo Montilla s'arrisca a acabar com lo Kennedy, i en segon a les eleccions següents no tindran tanta sort perquè la ràbia catalana serà infinita. Les possibilitats de que aparegui una ETA catalana són petites.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!