15 de nov. 2006 21:27

LA PLATAFORMA PEL DRET A DECIDIR CENSURA EL NOU GOVERN TRIPARTIT


Foto: Plataforma Pel Dret a Decidir


La plataforma pel Dret de Decidir, pròxima a ERC, ha afirmat, en un comunicat, que el govern tripartit "no permetrà avançar en el dret a l'autodeterminació", i per això continua "impulsant el treball des de la societat civil en el reconeixement nacional i el dret a decidir". La Plataforma també manifesta que "examinats els resultats electorals del passat 1 de novembre, considerem que la situació política esdevinguda dins el nou Parlament i el govern que en sorgirà no portaran a assolir la demanda del poble català manifestada massivament el passat 18 de febrer". És per aquests fets que continuen "prenent com a punt de partida el nostre lema Som una nació i tenim el dret de decidir, i per aquest motiu continuarem treballant perquè la societat civil faci de motor impulsor i el dret de decidir sigui una realitat".

3 Comments On "LA PLATAFORMA PEL DRET A DECIDIR CENSURA EL NOU GOVERN TRIPARTIT"

Unknown Says:
16/11/06 20:22

Aquest divendres 17 en Joan Carretero fa la obertura del congres de Catalunya en Acció a Puigcerdà. Catalunya en acció es una plataforma que espera aconseguir l’independència al 2014.

Anònim Says:
16/11/06 21:26

Durant aquests 28 anys de democràcia s'ha demostrat sobradament que el model d'Estat Autonòmic no ha funcionat mai, i no ha fet més que crear greus conflictes entre els diferents estats/regions del país.

Fins que Espanya no adopti un model d’estat FEDERAL, plurinacional y pluricutural, no deixarem enrere les qüestions d’identitat, que tant mal ens estan fent a tots plegats.

L'Estat FEDERAL (model alemany) permetria deixar enrere les disputes i enfrontaments interns, ens situariem en un marc on tots els estats, tindrien exactament les mateixes competencies.

Espanya es una nació de nacions, que ens hauria d’integrar y unir a tots, sempre respectant la sobirania, la cultura, el dret, la llengua, les institucions, etc. de cada nació.

Tots ens sentiriem part d'espanya, catalans, vascos, gallecs, andalusos, castellans... i amb això podriem gaudir d'una Espanya plural i moderna, oberta i tolerant.


Visca Catalunya! i visca l'Espanya federal que tots volem.

Anònim Says:
17/11/06 10:49

Es de calaix.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!