13 de des. 2006 02:03

ERC VOTARÀ PER LA TERCERA HORA DE CASTELLÀ



Segons ens han informat aquest mateix vespre ERC està decidida a votar a favor de la tercera hora de castellà a les escoles i d'aquesta manera carregar-se tota la política lingüística duta a terme pels governs Pujol en favor de la immersió lingüística. L'estratègia d'ERC ha quedat palesa aquesta tarda quan a la Junta de Portaveus del Parlament de Catalunya han decidit posposar aquesta qüestió pels volts de febrer en lloc de tractar-la ara amb caràcter d'urgència tal i com volia Convergència i Unió. Felip Puig ha lamentat que ERC no s'hagi sumat a la proposta de CiU i ha afirmat que "ERC ha renunciat a tractar aquest tema amb la urgència que requereix".

D'altra banda, la diputada de CiU, Irene Rigau, ha afirmat que les declaracions del Conseller Maragall, suggerint la possibilitat d'impartir alguna assignatura, com per exemple les matemàtiques, en llengua castellana, "ens fan témer que el Conseller ja es planteja tirar la tovallola, en lloc de defensar els nostres drets". Aquest discurs era el mateix que feia Adolfo Suárez a principis de la transició quan afirmava "como van a enseñar las matemáticas en catalán?". Retrocedim companys i companyes.

Segons Irene Rigau el Reial Decret aprovat pel govern central, "envaeix diverses competències que en matèria d'educació atorga l'Estatut d'Autonomia de Catalunya a la Generalitat" i les declaracions d'Ernest Maragall "demostren submissió al PSOE, enlloc de defensar el model educatiu previst a l'Estatut" i la connivència d'ERC i Iniciativa.

Total, que ERC votarà a favor de la substitució lingüística a les escoles i volen que aquesta NOVENA DESENTESA es vagi oblidant amb les festes de Nadal pel mig. Catalanisme de pluja fina... (i daurada) que en diuen.

0 Comments On "ERC VOTARÀ PER LA TERCERA HORA DE CASTELLÀ"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!