26 de març 2007 10:43

EL PERIÓDICO: AIXÒ D'ERC NO ÉS TACTICISME, ÉS ESPERIT AUTODESTRUCTIU

El PSC ha donat l'ordre d'atacar frontalment ERC acusant-la d'irresponsabilitat als seus mitjans afins. Per exemple, l'editorial d'avui de El Periódico titulat El tacticisme d'ERC considera que l'oferta d'ERC de fer Artur Mas president "és un moviment tàctic preelectoral dels republicans per combatre CiU en el seu propi terreny d'escalada verbal nacionalista -i de passada tranquil·litza les bases-". El diari que dirigeix el germà del conseller socialista de PTOP, Joaquim Nadal, considera que el guant llençat per ERC a la federació nacionalista no serà acceptat per Artut Mas.

Considera també "aquest joc de perillós, perquè atorga a Mas la iniciativa i desprestigia ERC. Recorda massa el que va passar en l'elaboració de l'Estatut amb el sistema de finançament i els drets històrics, quan republicans i convergents van protagonitzar una carrera per veure qui apujava més el llistó. I, com es recordarà, la competició va acabar en un desastre".

Finalment, El Periódico considera que "els tacticismes resulten inacceptables per als que aspirem a una governança estable i eficaç i no volem tornar al soroll de l'anterior tripartit. I si això d'ERC no és tacticisme és esperit autodestructiu: 'No puc evitar-ho. És la meva naturalesa', li va dir l'escorpí a la granota després de picar-la mentre travessava el riu sobre el seu llom, i abans d'ofegar- se plegats".

0 Comments On "EL PERIÓDICO: AIXÒ D'ERC NO ÉS TACTICISME, ÉS ESPERIT AUTODESTRUCTIU"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!