26 de març 2007 03:33

VINTISETENA DESENTESA: MONTILLA EXIGEIX A CAROD QUE RECTIFIQUI IMMEDIATAMENT


Segons hem pogut constatar, ERC no va de farol: han penjat la seva oferta de fer president de la Generalitat a Artur Mas al seu web oficial.

Per aquest motiu, Josep-Lluís Carod-Rovira, president d'ERC i conseller de la vicepresidència del govern de Catalunya ha rebut aquesta nit una trucada gens amigable del sr. José Montilla. Montilla ha acusat Carod, segons hem pogut saber, d'oportunista, i ha dit que això del referèndum per l'autodeterminació no va enlloc i que amb ells [el PSC] no hi comptin. La conversa ha estat plena de retrets mutus doncs Montilla ha acusat Carod de saltar-se el "pacte de silenci" assumit per ERC en fer president Montilla. Alhora, Carod li ha retret a Montilla que ell tampoc ha complert el pacte de defensar l'Estatut i que, per tant, estan en taules.

Per si això no fos suficient, Montilla ha exigit a Carod que rectifiqui immediatament des de la sala de premsa de la Generalitat, cosa a la qual s'hi ha negat, posant el govern de Catalunya en una situació de via morta i de total desentesa. La vintisetena desentesa que portem comptabilitzada, doncs, ha estat apocalíptica!

Atents als moviments que es produiran en el dia d'avui, doncs es reuneixen les executives de Convergència, ERC i el PSC. Anticipem que la setmana serà mogudeta: dimarts proposta al Parlament espanyol per autoritzar la Generalitat a convocar referèndums i dimecres monogràfic sobre l'Estatut al Parlament de Catalunya.

Seguirem informant.

0 Comments On "VINTISETENA DESENTESA: MONTILLA EXIGEIX A CAROD QUE RECTIFIQUI IMMEDIATAMENT"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati FavoritesCol·labora

Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!