9 de març 2007 01:12

LLISTES NEGRES DE PERIODISTES A TV3

Foto: CDC

El portaveu de CDC reclama al comitè d’empresa de TV3 que “posi el mateix entusiasme a denunciar la degradació diària i sistemàtica del pluralisme a TV3 que a fer el joc a les maniobres sectàries del Govern”

El portaveu de CDC, David Madí, ha instat als màxims dirigents del govern tripartit a “aturar immediatament la campanya per silenciar a determinats periodistes i intel·lectuals” i a “abandonar la seva mania antidemocràtica de fer llistes negres de professionals que no els agraden”. I és que en aquest sentit, Madí coincideix totalment amb Artur Mas a l’entendre que “aquesta dèria sobtada per regirar absurdament el passat dels directius de la CCRTV de fa cinc anys només respon a una maniobra inacceptable i antidemocràtica d’intentar silenciar opinions, articles i llibres que no agraden als sectaris del Tripartit”.

El portaveu nacionalista ha advertit que “amb aquestes maniobres patètiques només aconsegueixen posar en evidència la seva pròpia misèria política i el seu estil sectari i autoritari”. Unes maniobres que segons David Madí estan pensades i dissenyades “per un politburó que es reuneix setmanalment i que està integrat per Toni Bolaño, José Zaragoza, Albert Sàez i Xavier Vendrell.

D’altra banda, Madí ha volgut recordar als responsables del Tripartit que “aquesta mania seva antidemocràtica d’elaborar informes sobre mitjans i de generar black lists o llistes negres de periodistes i intel·lectuals no aconseguirà tapar o silenciar la veritat”. Per tot plegat Madí entén que “el tripartit ha fet del sectarisme i la coacció el seu modus vivendi” i ha denunciat que “el Govern de Catalunya, que és qui més hauria de vetllar per la llibertat de premsa, d’expressió i d’opinió s’ha convertit en l’amenaça més gran pels nostres periodistes i intel·lectuals”.

Però que podem esperar d'un govern que ha integrat a la cartera de Cultura l'apèndix "i Mitjans de Comunicació"?

0 Comments On "LLISTES NEGRES DE PERIODISTES A TV3"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!