29 de març 2007 21:12

ULTIMÀTUM D'ARTUR MAS AL PRESIDENT MONTILLA

Foto: Canal Parlament

Després de constatar que tenim un govern pintoresc subordinat al PSOE i a Madrid amb independentistes calçotaires de cap de setmana. Després que hagi quedat en evidència que el President de la Generalitat, el sr. José Montilla, és incapaç de defensar la unitat del govern i és culpable del ridícul generalitzat del país; el líder de l'oposició, Artur Mas, ha emplaçat el sr. José Montilla a "prendre mesures per recuperar la credibilitat del Govern" i ha avisat que CiU actuarà en cas que l’executiu català no ho faci.

L'ultimàtum expressat per Artur Mas i que expira encabada la Setmana Santa, ha estat contundent: o Montilla expulsa del govern els seus socis socialistes d'ERC, o presentarà, com a mínim, una qüestió de confiança al tripartit al Parlament de Catalunya.

Segons Artur Mas, el fet que ERC es quedi sola votant la seva resolució a favor de l’autodeterminació, implica que ERC va contra el pacte que va possibilitar la reedició del tripartit (el que aquí sempre hem defensat com a Entesa Nacional pel Poder i ha quedat avui demostrat) i situa el govern català en una situació de debilitat "greu i insòlita" que no s’havia donat ni tan sols "amb els pitjors episodis de l’anterior etapa del president Maragall".

4 Comments On "ULTIMÀTUM D'ARTUR MAS AL PRESIDENT MONTILLA"

Anònim Says:
30/3/07 01:31

a qui heu de fer fora és als socialistes i no a ERC. Amb ERC s´hi han de construir ponts i ser forts contra els colonitzadors espanyols. No entenc res.
No volem un govern on només facin i desfacin els sociolistos serà horrorós.

Anònim Says:
30/3/07 03:25

josep fuste, l'abstencio de l'electorat catalanista afavoreix el PSC-PSOE i per tant el tripartit i, sobretot, ERC.
Que no veus q son = ?

El que cal és ovtar massivament a Ciu a les muncipals!!!

Anònim Says:
30/3/07 10:48

ERC es irrecuperable pel catalanisme perque esta totalment orientada a la "progressia" oficial. Per ERC l'independentisme ha estat un "leit motiv" que els ha distingit de la competencia entre el votant infantil i jovenil, i la sbordinacio actual al PSOE ha vingut precedida d'una subordinacio de fets de fa anys. No parlo d'orella, perque he estat membre del partit durant dos anys, fins el 2005, que ja vaig veure de que anava allo. Assistia cada setmana a les reunions del casal, i puc dir que mai es va parlar de les reivindicacions nacionals. Els temes de conversa eren nomes sobre que cal fer per a guanyar vots a determinat barri, i els elogis al PSOE una constant. Nomes hi havia quatre avis que discrepessin d'aquesta linia, pero els joves li donaven un suport sense escletxes Res mes.

Anònim Says:
30/3/07 19:40

sort que en Mas té el cap on toca

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!