11 d’abr. 2007 01:37

ALLAU DE MAILS I TRUCADES A ESQUERRA PEL PAPEROT DE L'AUTODETERMINACIÓ

Foto: e-noticies

Segons ens han informat, Esquerra hauria rebut en aquestes darreres dues setmanes un allau d'e-mails i trucades a la seva seu nacional pel ridícul espantós de la Proposta Calçot (això és, subhastar la presidència de la Generalitat després d'un rotet de vi i romesco per després fer-se enrera). Esquerra hauria rebut més de 300 mails de protesta i més de 100 trucades telefòniques demanant explicacions.

Marina Llansana ha confirmat aquest fet després de la permanent d'Esquerra de dimarts tot i que no ha volgut donar cap dada numèrica al respecte. El candidat d'Esquerra a l’alcaldia de Barcelona, Jordi Portabella, ha considerat els retrets de la militància republicana com a "comentaris individuals sense prou massa crítica".

3 Comments On "ALLAU DE MAILS I TRUCADES A ESQUERRA PEL PAPEROT DE L'AUTODETERMINACIÓ"

Anònim Says:
11/4/07 05:38

El que més em molesta no és la proposta de refèrendum, ben legítima, si no que després de fer ballar CIU no votessin la transaccional a l´últim moment per culpa de la cúpula d´ERC i acabessin aixía mb una majoria que realment faria por a Madrid i els faria reaccionar. Així pensen convèncer de l´independentisme. Ho sento, ja no crec que els seus dirigents siguin independentistes quan prefereixen estar en minoria i no sumar.

Anònim Says:
11/4/07 13:51

Josep Fuste, no hi ha cap partit politic catala amb representacio parlamentaria que sigui independentista. Unio declara sense embuts que no ho es, CdC fa la puta i la ramoneta, ERC desmenteix amb els fets el que proclama amb paraules buides. De les representacions provincials de PP i PSOE no cal parlar-ne.

Fora cosa de demanar-nos perque una opcio politica que "te mercat", com demostra, per exemple, l'exit malaguanyat de la mani pel dret a decidir, o l'exit electoral de ERC que s'ha fet, tot i que enganyosament, sobre aquesta premisa, no ha pogut trobar una representacio politica adecuada. Perque no hi ha politics independentistes entre els que realment tallen el bacalla?

Puc pensar en diverses raons: por, relacions amb Madrid mes estretes del que els partits gosen dir, pusil·lanimitat, cultura esquerranosa pseudosolidaria ...

En un pais-mercat normal, quan hi ha una necessitat, el producte acaba apareixent. Perque aqui no apareix el producte, es a dir els politics que defensin la opcio independentista?

Anònim Says:
11/4/07 20:26

emquedo amb la marina, que es lo més aprofitable da'queta noticia

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!