12 d’abr. 2007 13:00

UN DIRIGENT DEL PSC DE TARRAGONA INSULTA UN CIUTADÀ


Alejandro Caballero, número 16 de la llista del PSC a Tarragona i reconegut vidal-quadrista lingüístic tal i com vam denunciar el passat 1 d'abril semblaria que dedica el seu temps lliure a insultar i injuriar els ciutadans que manifesten lliurement les seves opinions a la xarxa.

Ens ha arribat una denúncia del sr. Jordi S. de Tarragona en la qual ens afirma que "també podeu informar a la vostra notícia del blog que el sr. Alejandro Caballero a banda de tenir molt de temps per navegar, també aprofita per anar insultant greument i dient nazi als ciutadans, és a dir a mi mateix".

Hem comprovat, que efectivament, a l'e-notícies hi ha aquests greus insults signats amb el nom d'Alejandro Caballero i el nostre interlocutor es queixa de que "llàstima que la seva signatura no sigui digital i no es pugui demostrar que ho ha escrit ell, sinó és de denuncia".

Aquí les "proves":

7 Comments On "UN DIRIGENT DEL PSC DE TARRAGONA INSULTA UN CIUTADÀ"

Anònim Says:
12/4/07 14:20

dubto de la veracitat d'aquesta noticia

Anònim Says:
12/4/07 16:06

El viver ideològic del tripartit (el poder pel poder) no pot donar altres fruits que males herbes d'aquest nivell.

Anònim Says:
12/4/07 16:09

Mireu el blog del tal Alejandro els comentaris a un post sobre una festa a l'area concor. També se les té amb aquest Jordi dient-li immadur.

Anònim Says:
12/4/07 19:45

Doncs és cert cornet. Els comentaris són extrets del correu que he enviat a tripartit-watch. I dir també que el Jordi del blog de l'Alejandro no sóc jo.

Unknown Says:
24/4/07 15:10

Hem sobtà “vidal-quadrista” i a més reconegut, “edica el seu temps lliure a insultar i injuriar els ciutadans”. No faré llenya i no us contestaré si el comentari ho escrit jo o no, perquè considero que qui hem conec ho sap prou bé, però ja us dic, que alguna altra vegada m’ha passat de trobar comentaris que no son meus signats com Alejandro, Alejandro C. i Alejandro Caballero, i amb comentaris del més sorprenent. Per això quan el dia de St. Jordi un conegut hem va dir que parlàveu de mi al bloc, acusant-me d’insultar vaig decidir mirar que es deia de mi.
Però sense entrar en això, si el que jo pugui opinar que algú té actituds nazis, per menysprear a la gent per la seva llengua o el seu origen o la seva ideologia, perquè això es el que feien els nazis, els falangistes o els franquistes, i no ho dic tant sols pel comentari que surt al e-noticies, també potser de “denuncia” que algú hem digui “vidal-quadrista”, o potser les denuncies tant sols són quan ens interessa.
Perquè la noticia també podria ser “un tal Jordi” insulta i injuria a Alejandro Caballero... o no? Perquè aquest Jordi que tant hem conec potser també es militant de algun partit, o no, però és molt clarivident que això es el que passa amb l’anonimat...
De totes maneres, i sense entrar en més polèmiques, com que aquest text esta signat amb el meu nom, jo demano disculpes a la persona que ha estat ofesa, no tinc cap problema, i soc partidari de que els missatges de e-noticies siguin amb signa digital, per evitar aquestos problemes, però a la vegada demano que es demani perdo a la meva persona, per injuriar-me, al anomenar-me “vidal-quadrista” i al tal Jordi, per dir-me “infiltrat C’s” en un comentari que si vaig publicar jo, on recolzava als socialistes.
Torno a plantejar el mil cops plantejat, soc menys català per parlar el castellà, soc culpable d’algun delicte perquè aquesta sigui la meva llengua materna i paterna. O potser passo a ser una persona de dretes, com el Vidal-quadras pel fet de parlar la llengua de la meva família, us demano que feu aquest plantejament.
Per altra banda, en aquest mateix confidencial heu publicat una altra noticia, en la que ataqueu la meva persona directament, tinc que presentar denuncia o potser he de respectar la vostra “llibertat d’expressió” tot i que no teniu cap prova del que dieu, ni podeu demostrar les vostres afirmacions, que son insultants vers la meva persona, si tinc un coeficient intel•lectual alt o baix, o si estic a la política per “forrarme” o per conviccions.
Per altra costat si estudio, treballo o publico al meu bloc, es problema meu, no del editors d’aquest confidencial, per altra banda quan vulgueu us passo la meva agenda i parleu amb proves, de les meves activitats, potser els que escriviu aquest confidencial si que cobreu per fer-lo dels “pares” de CDC.
Per altra costat no tinc la “barra” de formar part del Comitè de Normalització Lingüistica, tinc el recolzament del claustre de la URV i dels companys i les companyes del Consell d’Estudiants que van plantejar-me que formes part, juntament amb 3 companys més com a representants dels i les estudiants/es, hi ho faré per tal de que tots i totes els estudiants/es de la meva universitat tinguin els seus drets lingüístics el millor regulats possibles. No tingueu por no “prohibiré” el català, no soc cap “vidal-quadrista”. Per cert quan pugueu en feu arribar, quan he fet el discurs lingüístic vidal-quadrista del que tant parleu.
Dieu que he posat Campo Claro, i no Camp Clar, mira en quin idioma està la resta de la presentació, i tindreu la contestació, per cert si neu al barri, pregunteu al primer que passi com es diu el barri, més què res per veure quin nom us diu... però si tant important és que digui Camp Clar i no Campo Claro, demà el canviaré.
Hem fa ràbia, perquè mai m’havia sentit perseguit per una qüestió tant insubstancial, com és l’ús d’un idioma, però veig que per alguns és més important d’idioma que no pas la persona... Tinc amics de les JERC, de la JNC, de JEV i NNGG i mai he tingut cap problema amb d’idioma que emprat. Però veig que si hi ha molts intolerants lingüístics, en tots dos sentits.
Finalment el recull de premsa del Diari de Tarragona, està tret de fora del contingut del debat, si hem permeteu, aquest article, hem sembla que va ser redactat pel Sr. Piqué, periodista del esmentat diari, i el va treure fora de context.
Resulta que el “le voy ha hablar en castellano para que nos entendamos todos” anava dirigit a un “vidal-quadrista” convençut i no per parlar en castellà, sinó per la seva militància política, i va ser abans de les generals de 2004.
Era una pregunta dirigida al Sr. Alejandro Fernández, membre del PP, i esta treta de context, perquè la pregunta estava feta amb la d’intenció de donar un toc al PP i al seu representant, pel atac constant del seu partit a Catalunya i a la llengua catalana, que patíem tots ens aquells moments. Tot fent-li veure que era l’únic que havia fet us del castellà i que el seu partit estava atacant la nostra llengua.
I la pregunta no va ser feta tal qual esta redactada al Diari, pel que ja en aquell moment vaig queixar-me de l’enfocament periodístic que se li va donar.
Espero això també sigui publicat, i que sigueu menys sensacionalistes a l’hora de tractar d’informació, doncs podeu parlar de mi i donar la vostra opinió política, sense atacar-me com persona.
Resto a la vostra disposició.
Salut.
Alejandro Caballero Madrid.

Unknown Says:
24/4/07 15:12

Per cert el Jordi del Area - Concor es un militant de les JERC amb el que per sort puc debatre mot freqüentment al meu bloc... i del qual hem separa la ideologia, però del que tinc bon concepte i admiro per ser un jove compromès amb la seva ideologia.

Unknown Says:
24/4/07 19:11

Gràcies per publicar el comentari.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!