10 d’abr. 2007 16:16

COPY'PASTE A CAN PSC (III): A TARRAGONA TAMBÉ COPIEN ELS ESLÒGANS DE CiU


A Tripartit-Watch seguim marcant l'agenda. Avui ha quedat prou demostrada l'absoluta falta d'inventiva i creativitat electoral dels socialistes catalans i anunciada dijous passat en aquest web, filla de la seva absoluta i supina ignorància. Ignoren com és el paí­s que els ha acollit i alimentat, en un històric exercici de magnanimitat que fins i tot costa d'explicar; ignoren el més bàsic de la història i la cultura, no ja de Catalunya, sinó de la civilització occidental; i ignoren les més elementals regles de la correcció i la urbanitat per viure en societat, com va demostrar en Sostres amb la història (mai desmentida) del moc de Montilla.

La mala fe i ignorància socialista s'esten a tots els àmbits polí­tics, també el municipal. Aquí­ un tastet de com el candidat socialista a l'alcaldia de Tarragona, Pepe Félix Ballesteros, la suposada gran esperança blanca del socialisme per conquerir la darrera ciutat de lliure de Catalunya, tampoc sap anar molt més enllà. En aquesta ocasió, no ha sabut més que copiar el lema de campanya que Joan Miquel Nadal (CiU) va fer servir el 1995: "Primer, Tarragona".

Ballesteros és regidor de l'ajuntament des de 1983 (!!!), però malgrat tot diu que vol renovar l'ajuntament; és candidat de l'únic partit que en democràcia ha tingut dirigents a la presó, però es presenta com la verge honesta; Ballesteros va pactar amb Nadal el 1999 i amb ell va compartir equip de govern, però presenta el nadalisme com la quintaessència de tots els mals.

El que Ballesteros mai farà, perquè no és més que un buròcrata a sou del partit dels buròcrates, és donar contingut al "Primer, Tarragona" i enfrontar-se amb qui calgui per defensar Tarragona. I amb qui menys s'enfrontarà és amb els seus, que faran de Tarragona un districte més de la zona metropolitana, despersonalitzat, sense ànima ni identitat, fèrriament subordinat als interessos del PSC-PSOE, sense vida civil independent, i amb un domini dictatorial dels mitjans de comunicació. Per sort, els tarragonins ja van tastar el xarop de can sociata entre 1979 i 1989. Els va agradar tant que, des de llavors, mai més han volgut repetir. Ni ho faran!

Repercussió mediàtica:

E-notícies: El PSC de Tarragona 'copia' un lema de l'alcalde Nadal (12/04/2007).

1 comentaris:

Anònim Says:
11/4/07 20:24

i espera't... quin partit mes soso, mes poc original... i aquests ens tenen que governar? ho portem be!

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!