27 d’abr. 2007 00:33

LES EXTORSIONS DEL PSC A ANTICS ALCALDES DE CiU (I)

Foto: Euroregio.eu

Celestino Corbacho i José Zaragoza ha anunciat que el PSC ha fitxat per a les eleccions municipals del proper 27 de maig a un total de catorze alcaldes i exalcaldes de CiU. La fuga d'alcaldes convergents s'ha produït principalment a les comarques de Lleida. Entre aquests es troben Joan Perelada i Ramon, actual alcalde del terme municipal de la Vall de Boí, que porta 12 anys al capdavant de l'Ajuntament i 8 com president del consell comarcal de l'Alta Ribagorça.

El que no explica el PSC és que Joan Perelada ha rebut extorsions i amenaces per part ja no del PSC sinó del PSOE. Les pressions a les quals ha estat sotmeses el sr. Perelada han estat exercides des d'un ministeri madrileny i des de la presidència de la Comunitat Autònoma de l'Aragó. El mateix president de l'Aragó Marcel·lí Iglesias (PSOE) ha trucat personalment a Perelada perquè deixés CiU i anés amb el PSC-PSOE. Aquesta intromissió és inacceptable.

Entre altres coses, el PSOE ha ofert a Perelada la direcció del Pla Estratègic per evitar el despoblament del Pirineu impulsat pel govern espanyol.

Això que passa als Pirineus és d'escàndol, entre aquestes pràctiques mafioses i les pressumptes corruptel·les del conseller Llena no anem pas pel bon camí. Cal dir també, que el dia que Perelada va renunciar a ser alcaldable per CiU, Convergència i Unió va presentar una llista alternativa amb un altre cap de llista perquè ja tenia constància dels flirtejos de Perelada amb el PSOE des de feia temps.

1 comentaris:

Anònim Says:
2/5/07 21:07

que esperes de l'únic partit que ha estat condemnat per casos de corrpució i males pràctiques? Però els d'ara ho fan millor, abans només robaben calers, ara a més roben la dignitat política dels pagesos convergents...

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!